Louiza Athens: Το νέο στέκι της πόλης με πιάτα που φωνάζουν… Ελλάδα!

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για μια από τις νέες αφίξεις της Αθήνας που σου προτείνουμε να επισκεφτείς και να απολαύσεις όλα όσα έχει να σου δώσει.

Αναφερόμαστε στο Louiza Athens που μόλις άνοιξε τις πόρτες σου στον Νέο Κόσμο, μια γειτονιά της πόλης που καθημερινά αναπτύσσεται και αποτελεί το meeting point όλων μας.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τα πιάτα του που… φωνάζουν, μυρίζουν και έχουν τη γεύση της Ελλάδας, με

την υπογραφή του σεφ, Βασίλη Τζίμα.

Μπορείς να το επισκεφτείς από νωρίς για να απολαύσεις το brunch σου. Μερικές από τις υπέροχες προτάσεις του: Καγιανάς, ομελέτα με ασπράδια, μανιτάρι, κολοκύθι, Open face με μαρμελάδα ντομάτας, σπανάκι, φέτα με αβγά τηγανητά ή κοτόπουλο με τσίπς πατάτας, granola με φράουλες, αχλάδι, μέλι και chia seeds, αλλά και οι γλυκές αυγοφέτες με τσουρέκι κρέμα πατισερή αρωματισμένη με πορτοκάλι, σοκολάτα και φράουλες.

Όλες αυτές θα συνοδεύσουν ιδανικά τον καφέ σου ή τη σπιτική λεμονάδα -είναι must!

Το μεσημέρι, ο ντάκος με μαρμελάδα ντομάτας και φέτα, η σαλάτα με το κοτόπουλο, το φιλέτο λαβράκι με σωτέ λαχανικά και σάλτσα από μουστάρδα και εστραγκόν ή το κοτόπουλο φιλέτο με πουρέ μαϊντανόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά μανιτάρια, αποτελούν τις τέλειες ιδέες για το ωραιότερο γεύμα.

Και φυσικά όταν τελειώσει η μέρα τα μοναδικά κοκτέιλ του σε περιμένουν να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις όλα όσα σε απασχολούν, στο δροσερό deck που έχει δημιουργηθεί και σίγουρα θα σου θυμίσει διακοπές σε ένα ελληνικό νησί.

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ 

Μια ματιά ακόμα: Σνακ για την παραλία: Τα καλύτερα και πιο υγιεινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα