Charlize Theron & Lupita Nyong’o: Φόρεσαν τα πιο ωραία prints της άνοιξης!

Η Charlize Theron και η Lupita Nyong’o είναι δύο γυναίκες που το στιλ τους μας αρέσει πολύ. Πριν λίγες ώρες και οι δύο έκαναν δύο εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν και είναι άκρως ανοιξιάτικες.

Η πάντα κομψή και εντυπωσιακή Charlize Theron συνδύασε ένα πολύχρωμο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton με μαύρα μποτάκια και μια μαύρη τσάντα του brand Petite Malle. To φόρεμα της Charlize είχε χρυσές λεπτομέρειες και η ίδια το συνδύασε με μια μαύρη λεπτή

ζώνη. Η Charlize ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με statement σκουλαρίκια, χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της και εντυπωσιακό smokey look στα μάτια της.

Η Lupita Nyong’o συνδύασε πολλά prints μαζί σε ένα φόρεμα του οίκου Alice + Olivia. To φόρεμα της Lupita είχε πολλά είδη φλοράλ prints, λεοπάρ αλλά και ρίγες και η ίδια το συνδύασε με Malone Souliers γόβες, Ara Vartanian σκουλαρίκια και κίτρινο τσαντάκι. Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε έναν πολύ ιδιαίτερο κότσο για τα μαλλιά της και λαμπερό μακιγιάζ σε αποχρώσεις του ροζ.

Tα mix prints είναι μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος της άνοιξη και μπορείς να τα υιοθετήσεις και εσύ στο καθημερινό σου styling αναμειγνύοντας πολλά και διαφορετικά prints σε ένα look. Μην φοβηθείς να κάνεις ακόμα και τους πιο περίεργους συνδυασμούς και ολοκλήρωσε το outfit που θα επιλέξεις φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα: H Chiara Ferragni φοράει το απόλυτο jacket της Άνοιξης και «ρίχνει» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα