Προβλέψεις Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υπάρχει μεγάλη περίπτωση πολλοί από εσάς να υποδεχτείτε ένα νέο φλερτ στη ζωή σας, στο οποίο αρχικά θα θελήσετε να αντισταθείτε. Η Άνοιξη όμως είναι εδώ και σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και στο δρόμο σας θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια, σας συμβουλεύουμε να μην το βάλετε κάτω, γιατί πολύ σύντομα θα εξαφανιστούν και θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας

γεμίσουν χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τελευταία έχετε παραμελήσει ίσως και άθελά σας φίλους, οικογένεια και σύντροφο και ακούτε πολλά παράπονα. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να γίνετε πιο δοτικοί απέναντι σε όσους σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δεν πρέπει να είστε απόλυτοι, γιατί αυτό το διάστημα κάποια από τα «ποτέ» που είχατε πει, θα τα βρείτε μπροστά σας και θα αρχίσετε να απορείτε με τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένας τσακωμός με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε να πείτε πράγματα που εν τα εννοούσατε και τα έχετε μετανιώσει. Ήρθε η ώρα να τον προσεγγίσετε και να του μιλήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το προηγούμενο διάστημα κάνατε μια επαγγελματική γνωριμία που σύντομα θα σας δώσει την ευκαιρία για μια καλύτερη θέση ή μια καινούργια καριέρα. Τι ωραία, τι καλά!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα σας συμβουλεύουμε να δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και την υγεία σας και να φροντίζετε να ξεκουράζεστε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο δύσκολο πρόγραμμα που σας περιμένει το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν μέχρι σήμερα είχατε παγιδευτεί σε μια ρουτίνα που δεν σας άρεσε καθόλου και σας έκανε να αισθάνεστε χάλια, τώρα οι καταστάσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να το αλλάξετε. Κάντε προσεκτικά βήματα και όλα θα γίνουν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτή την εβδομάδα σας συμβουλεύουμε να προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην υψώσετε τη φωνή ούτε να έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους και συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτό το διάστημα γοητεύετε όσους σας συναντούν και κερδίζετε τις εντυπώσεις χωρίς να κουραστείτε πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχετε πια απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όμως σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ γιατί σε κάποιους αυτό δεν θα αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το ξέρουμε καλά πως αυτό που θα σας έφτιαχνε τη διάθεση και θα σας γέμιζε χαρά και αισιοδοξία θα ήταν μια απόδραση από την καθημερινότητα. Αν και θα αργήσει λίγο ακόμα, όταν συμβεί θα το απολαύσετε. Υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια έκπληξη από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα σας γεμίσει χαρά. Βρείτε χρόνο για να σταθείτε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα