Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Το να βάζεις σκοπό της ζωής σου την αναγνώριση και την επιβεβαίωση των άλλων μπορεί να αποδειχτεί αυτές τις μέρες κάτι ανάμεσα σε βεγγαλικό και ατομική βόμβα. Το ένα έρχεται για να σκάσει και να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου για να τους φωνάξεις ότι τα κατάφερες και να γιορτάσεις την επιτυχία σου ενώ το άλλο μπορεί να σηματοδοτεί μια περίοδο που συνειδητοποιείς πόσο μάταιο είναι να διατηρείς στη ζωή σου τελειωμένες καταστάσεις για χάρη των απαιτήσεων και των προσδοκιών που κάποιοι άλλοι έχουν από εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέοι στόχοι,

νέοι δρόμοι, αλλά και μια νέα πραγματικότητα ανοίγει στη ζωή πολλών Ταύρων αυτές τις μέρες. Οι εξελίξεις που έρχονται είναι για καλό, γι’ αυτό αντί να κάνεις βήματα προς τα πίσω δείξε σε όλους ότι γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα όχι μόνο πως να αρπάζεις τον… ταύρο από τα κέρατα, αλλά να τον καβαλάς κιόλας και να φεύγεις μπροστά με αποφασιστικότητα. Στην ερωτική σου ζωή μην ασχολείσαι με το κατά πόσο μπορεί ένας έρωτας να κρατήσει για πάντα, αλλά εστίασε στο πόσο καλά περνάς σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τόσο παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς και τους υποστηρικτές από όσους σου σκάβουν το λάκκο. Η οποία καχυποψία σου μπορεί στην παρούσα φάση να αποδειχτεί σημαντική ασπίδα προστασίας για εσένα, αρκεί να μην το παρακάνεις και αρχίσεις να βλέπεις γύρω σου φανταστικούς εχθρούς.. Στην ερωτική σου ζωή, αν θεωρείς ότι κάποιοι άνθρωποι είναι δεδομένοι, μπορεί να εκπλαγείς ανακαλύπτοντας ότι δεν είσαι μόνο εσύ τελικά αυτός που έχει το “προνόμιο” να κουβαλάει δύο εαυτούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις κάποιων Καρκίνων θα ταλαιπωρηθούν αυτές τις μέρες από την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα έρθουν στην επιφάνεια. Δεν πειράζει όμως, τα crash test έρχονται για να αφήνουν στη ζωή μας όσα μπορούν να αντέξουν και έχουν λόγο ύπαρξης. Από την άλλη, ίσως ανήκεις στους Καρκίνους που θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει, γιατί έρχονται στη ζωή σου άνθρωποι στους οποίους ανοίγεις διάπλατα τις πόρτες και στρώνεις χάλια στο κόκκινο του πάθους για να τους υποδεχτείς. Παθιάζεσαι, γιατί διακρίνεις πάνω τους το διαφορετικό που επιζητούσες ή επειδή έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον σου σε μία εντελώς άλλη κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ώθηση. Άπαξ και τη βρεις αρχίζεις να αποδίδεις σαν να είσαι η καλύτερη μηχανή που υπάρχει. Τώρα τί μπορεί να σου δώσει ώθηση; Ίσως είναι αρκετό να βλέπεις ότι υπάρχει προοπτική στα πράγματα και ότι οι άνθρωποι γύρω σου είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σου ή να σε δεχτούν και να σε αγαπήσουν γι’ αυτό που είσαι, δίνοντας σου χώρο να εκφραστείς όπως εσύ θεωρείς καλύτερα. Όταν όμως περιμένεις όλα αυτά να σου τα δώσουν οι άλλοι, θα πρέπει να θυμάσαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου τα πάρουν και πίσω, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλη αυτή η δίψα για συναίσθημα και για να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής έστω και ενός ανθρώπου σε αυτό τον πλανήτη μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις σε μία στιγμή την πορεία της ζωής σου. Και κάθε δικαίωμα έχεις δηλαδή… Αρκεί να θυμάσαι ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις έχουν υψηλό ρίσκο και μπορεί από τη μία να απογειώσουν τη ζωή σου κι από την άλλη να την ισοπεδώσουν. Όπως και να ‘χει όμως κάποια στιγμή είναι κατάντια να περιορίζεσαι στο να πλένεις τα φλυτζάνια που πίνουν τον καφέ τους οι άλλοι κι εσύ να μην απολαμβάνεις ούτε μια γουλιά. Καλύτερα πιες την κι ας μην έχει ζάχαρη.

ΖΥΓΟΣ

Μεγαλώνεις μέσα σου ένα παιδί. Όχι, δεν είμαι τεστ εγκυμοσύνης κι εσύ (πιθανότατα) δεν είσαι έγκυος. Μιλάω όμως για εκείνη την πλευρά του χαρακτήρα σου που επιμένει να υπηρετεί τυφλά το συναίσθημα και να είναι διαρκώς με ένα “θέλω” στο στόμα, σαν μικρό παιδί σε πολυκατάστημα παιχνιδιών, που ζητάει κάθε εντυπωσιακό παιχνίδι βρεθεί μπροστά του, με την ελπίδα ότι όλο και κάποιο θα κάτσει να του πάρει η μαμά του. Πόσες όμως φορές σε είχαν ξεγελάσει με σβούρες, κοκαλάκια κι αυτοκόλλητα; Αυτές τις μέρες ζήτα συγκεκριμένα πράγματα, που ξέρεις γιατί τα χρειάζεσαι και διαπραγματεύσου σκληρά για να τα πάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ανάγκη από μία έκπληξη ή από κάτι που θα σε κάνει να ξανανιώσεις ενθουσιασμό και διάθεση για τα πράγματα. Χρειάζεσαι ένα ερέθισμα που θα σε κάνει να σκεφτείς λίγο διαφορετικά. Κι επειδή όσο εσωστρεφής κι αν είσαι η εύκολη λύση είναι να ψάξεις γι’ αυτό το ερέθισμα στο εξωτερικό σου περιβάλλον ή στους ανθρώπους γύρω σου, αυτές τις μέρες γίνεσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φτάνουν στο σημείο να θέτουν σε κίνδυνο κάποιες άλλες σταθερές σχέσεις στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή-καλή η σταθερότητα και η ασφάλεια, αλλά Τοξότης άνθρωπος είσαι και δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις ή να συμβιβαστείς με τη μιζέρια ή με υποκατάστατα. Κάπου όμως θα πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και τον παράγοντα “θυσίες” και μιλάω για τις θυσίες που πρέπει να κάνεις προκειμένου να αποκτήσεις όσα εμμονικά θεωρείς ότι χρειάζεσαι. Και είναι εντάξει αν μιλάμε για θυσίες που μπορεί να έχουν να κάνουν με το φεύγω από μία δουλειά και πάω σε μια άλλη, που βγει-δε βγει θα τη βρεις την άκρη σου. Αν όμως υποτιμάς ενδεχόμενες επιπτώσεις στο σώμα ή την υγεία σου, εκεί υπάρχει ένα θέμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να εμμένεις πεισματικά σε μία συγκεκριμένη προοπτική για τη ζωή σου είναι σαν νόμισμα με δύο όψεις. Από τη μία, νομίζεις ότι ξέρεις τι κυνηγάς και έχεις την ασφάλεια που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο, ο οποίος ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και βρίσκει τον τρόπο να το κατακτήσει. Από την άλλη όμως, ακόμα και αν είσαι ο πιο συντηρητικός Αιγόκερως που υπάρχει, έχεις μέσα σου μία φωτιά που καίει και διψάει για λίγη έκπληξη στη ζωή αυτή. Αν όμως δεν είσαι ανοιχτός στις ανατροπές ή που θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και θα τις λουστείς αναγκαστικά ή που θα χάσεις την ευκαιρία να μάθεις κατά πόσο τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ μπορεί να εθελοτυφλείς όσο θέλεις ή να υποκρίνεσαι, επίσης όσο θέλεις, ότι είσαι ευτυχισμένος διατηρώντας στη ζωή σου φλατ καταστάσεις και σχέσεις με ανθρώπους που σου προσφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που μπορεί να είχες ανάγκη περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Κάπως έτσι όμως αποφεύγεις να δεις κατάματα συναισθήματα για κάποιους άλλους ανθρώπους που όσο κι αν προσπαθείς να τα πνίξεις αυτά θα βγαίνουν στην επιφάνεια σαν Ερινύες, για να σου δημιουργούν τύψεις που διαπράτεις εγκλήματα κατά της αληθινής αγάπης.

ΙΧΘΥΣ

Καλοί-καλοί οι μυθιστορηματικοί έρωτες, αλλά όπως είδες στο παρελθόν είναι…μυθιστορηματικοί, άντε στην καλύτερη να γίνουν και κινηματογραφικοί. Στην πραγματικότητα θες να διαγράψεις το παρελθόν και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει νέους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι χάπατο είσαι (με το συμπάθιο κιόλας…) και θα μπορέσεις να τους δείξεις ότι μπορείς να ζήσεις πιο ρεαλιστικούς έρωτες, όπου οι άνθρωποι δεν ξεχνούν ότι είχαν ζωή και πριν γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα