Caudalie Premier Cru: Η νέα αντιγηραντική λύση!

Η αγαπημένη μας εταιρεία, Caudalie επιστρέφει με το φανταστικό product της premium αντιγηραντικής σειράς Premier Cru, την Cream Riche και την ανταλλακτική της κάψουλα, ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον.

Μετά τα 40 η επιδερμίδα μας χάνει το 60% από τα κεραμίδιά της. Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους για να τα ενισχύουν και η σημασία τους για τη θρέψη και τη λάμψη

της επιδερμίδας είναι ουσιαστική. Προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιπλέον, προλαμβάνουν την αφυδάτωση. Αν και βρίσκονται εκ φύσεως μέσα στην επιδερμίδα, η ποιότητά τους και η ποσότητά τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου ως αποτέλεσμα της φθοράς που συνδέεται με τη ρύπανση ή τον ήλιο.

Η αντιγηραντική λύση της Caudalie;

Βιοτεχνολογικά Βιο-κεραμίδια III για αναπλήρωση των λιπιδίων σε συνδυασμό με την τεχνολογία TET8TM.

Αποτέλεσμα: τα 8 σημάδια της γήρανσης διορθώνονται και ο επιδερμικός φραγμός ενισχύεται.

Μια τεχνολογία κατοχυρωμένη από κοινού με το Πανεπιστήμιο Harvard και τον δρ. David Sinclair, που επονομάστηκε και «γκουρού της μακροζωίας» από το αμερικάνικο περιοδικό Time και οφείλει τη φήμη του στις έρευνές του για την κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης και για τις λύσεις που επιβραδύνουν τα αποτελέσματά τους.

Δράση στα 8 σημάδια της γήρανσης

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη: ένα ένζυμο που ονομάζεται ΤΕΤ και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση. Ο αποκλειστικός πατενταρισμένος συνδυασμός της Χονοκιόλης, ενός μορίου που λαμβάνεται από τη Μανόλια με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση(3), και της Ρεσβερατρόλης δρα σ’ αυτό το ένζυμο TET και στις πρωτεΐνες της νεότητας της επιδερμίδας, δίνοντας ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8TM που συνδυάστηκε με τα βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης.

Τα κεραμίδια III επιλέχτηκαν προσεκτικά επειδή από βιολογικής άποψης είναι ίδια με τα κεραμίδια του σώματός μας και αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη αφομοίωσή τους. Προέρχονται από μια διαδικασία βιολογικής ζύμωσης, είναι 100% φυσικής προέλευσης και ο ρόλος τους είναι να ενισχύουν την επιδερμίδα, να περιορίζουν την απώλεια νερού και να προσφέρουν έντονη θρέψη καθώς και άνεση στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. ‘Ετσι, η επιδερμίδα παραμένει σφριγηλή και ελαστική και ο προστατευτικός φραγμός της ενισχύεται.

Μια σύνθεση που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και φυσικότητα

Η Caudalie επέλεξε τα καλύτερα συστατικά για να τα συνδυάσει με την τεχνολογία TET8TM :

• Βινιφερίνη κατά των κηλίδων

• Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες

• Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, που «γεμίζει» την επιδερμίδα

Μια συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον

Η Caudalie αναλαμβάνει δράση έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε την Premier Cru The Cream ή την The Rich Cream με πολύ απλό τρόπο. ‘Ενα σύστημα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλιού (5).

Η συλλογή Premier Cru

Η σειρά Premier Cru συγκεντρώνει την καλύτερη αντιγηραντική τεχνογνωσία αιχμής και τη φυσική τεχνογνωσία της Caudalie.

Πού απευθύνεται; Σε όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς.

Μια ματιά ακόμα: Paris Fashion Week ’23: Glass Skin και hairstyles -έργα τέχνης στο runway του Giambattista Valli

Keywords
Τυχαία Θέματα