Britney Spears: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό από τον Sam Asghari -«Είμαι σοκαρισμένη…»

Τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στον γάμο της Britney Spears και του Sam Asghari. Μετά από έναν χρόνο έγγαμου βίου και πέντε χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια και το μοντέλο πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Britney Spears και ο πρώην αγαπημένος της χώρισαν ύστερα από έναν έντονο καβγά … λόγω απιστίας

από μέρους της pop star.

Πριν από λίγες ώρες, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Sam Asghari. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να χορεύει και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι αρκετός καιρός για να είσαι μαζί με κάποιον και είμαι λίγο σοκαρισμένη, όμως δεν είμαι εδώ να σας εξηγήσω το γιατί, καθώς δεν αφορά κανέναν. Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!

Έχω λάβει από φίλους τόσα μηνύματα που έκαναν την καρδιά μου να λιώσει και σας ευχαριστώ. Για πολύ καιρό έδειχνα πως είμαι δυνατή και το προφίλ μου στο Instagram ίσως φαίνεται τέλειο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και όλοι το γνωρίζουμε.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Θα ήθελα πολύ να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να σας δείξω τα δάκρυά μου για αυτά που νιώθω, όμως για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν ο “σκληρός στρατιώτης” του πατέρα μου, θα με είχαν στείλει μακριά για να με θεραπεύσουν οι γιατροί. Όμως τότε ήταν που χρειαζόμουν την οικογένειά μου πιο πολύ από ποτέ. Υποτίθεται ότι με αγαπούσαν άνευ όρων, όχι υπό προϋποθέσεων. 

Θα είμαι, λοιπόν,  όσο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Και πραγματικά τα πηγαίνω μια χαρά. Όπως και να ‘χει, να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Britney Spears στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αυτιάς: Έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ -Τα πρώτα λόγια στην έναρξη της εκπομπής του

Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια με τη δικαιολογία πως ήμασταν Αλβανοί»

Χάρης Ρώμας: «Ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, το έζησα πρόσφατα»

Keywords
Τυχαία Θέματα