Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Γρηγόρης Μόργκαν: Ποζάρουν μαζί στις διακοπές τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται πως διατηρεί δεσμό με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Nomads».

Μέχρι στιγμής, η δημοσιογράφος και ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση στις φήμες που τους θέλουν σε σχέση, όμως όλο αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πολλά κοινά ταξίδια και έχουν μοιραστεί σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς

τους φίλους στα social media.

H κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Αυτές τις ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκονται στην Κρήτη και απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Η ίδια και ο φημολογούμενος σύντροφός της πόζαραν μαζί σε ένα κοινό στιγμιότυπο και δεν δίστασαν να το μοιραστούν με τους followers τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν απαθανατίστηκαν στα Χανιά μαζί με την παρέα τους, σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε εκεί ένα από τα προηγούμενα βράδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε για το ταξίδι που έκανε πριν από κάποιους μήνες με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, αλλά και τις φήμες που τους θέλουν σε σχέση.

«Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια», αρκέστηκε να πει η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος του Δημήτρη Σέρφα και οι δηλώσεις για τη συμμετοχή του στη σειρά

Μάκης Δελαπόρτας: Αποκαλύπτει γιατί δεν προχώρησε στη δημιουργία της δικής του οικογένειας

Λαμπρινή Πλεύρη: Απαθανατίζει τον Σάκη Αρσενίου και τον γιο τους στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Keywords
Τυχαία Θέματα