Bρήκαμε το τέλειο outfit για τον Φεβρουάριο και το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Yπάρχει μια τάση που η Chiara Ferragni φαίνεται να λατρεύει και ακολουθεί συχνά πυκνάστην καθημερινότητά της. Πρόκειται για τα black & white outfits που θα τη δεις συχνά να φοράει και της πηγαίνουν πολύ.

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να τις υιοθετήσεις κι εσύ. Όταν λοιπόν δεν έχεις τι να φορέσεις και θέλεις να εντυπωσιάσεις ακόμα και με το πιο casual look σου μπορείς να επιλέξεις ένα ασπρόμαυρο

σύνολο.

#1. Το καρό crop top της Chiara είναι ασπρόμαυρο και συνδυάζεται τέλεια με μια μίνι vinyl φούστα.

#2. Η Chiara Ferragni κυριολεκτικά λατρεύει αυτόν τον συνδυασμό που αποτελείται από λευκά t-shirts και μαύρα τζιν παντελόνια. Είναι πανεύκολο να το υιοθετήσεις κι εσύ προσθέτοντας ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μια λευκή ή μαύρη ζακέτα.

#3. Το μαύρο ξεβαμμένο τζιν της fashionista ταιριάζει φανταστικά με το μαύρο oversized πουλόβερ ης με τα λευκά logos.

Τip! Φέτος τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη που έρχεται το μπλε τζιν είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Ωστόσο ένα μαύρο τζιν πρέπει να υπάρχει πάντα στην γκαρνταρόμπα σου γιατί θα σε βολέψει πολύ σε πάρα πολλά looks.

#4. Ένα total black look μπορεί να αναδειχθεί ακόμα καλύτερα με ένα ζευγάρι λευκά dad sneakers.

#5. Το crop πουλοβεράκι της Chiara φοριέται με ένα στενό vinyl παντελόνι που δημιουργεί τέλεια αντίθεση με το fluffy top της fashionista.

Tip! Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις στιλ δοκίμασε να συνδυάζεις διαφορετικές υφές και υφάσματα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα αυτής της μίξης είναι πάντα πολύ πιο ενδιαφέρον!

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπεκατώρου: Το νεραϊδένιο φόρεμα που φόρεσε στος 2ο επεισόδιο του YFSF (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα