Boyband fringes: To trend του Instagram που θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας μόλις βγείτε από το σπίτι!

Τι κι αν μένουμε όλοι στο σπίτι; Εμείς, οι celebrities αλλά και οι beauty expersts; Έχουμε το Instagram απ’ όπου μαθαίνουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς καθώς και τις τάσεις. Όταν βγούμε θα είμαστε λαμπερές, με υγιή μαλλιά και επιδερμίδα ωραιότερη από ποτέ. Επίσης θα έχουμε μάθει να δημιουργούμε μόνες μας τα αγαπημένα μας hairstyles  καθώς και το μακιγιάζ που βλέπαμε τόσο καιρό στις stars

και ζηλεύαμε. Έχουμε άλλωστε πολύ χρόνο στη διάθεση μας για να κάνουμε όσες πρόβες θέλουμε.

Οι hairstylists μάλιστα φροντίζουν να μας ενημερώνουν για όλες τις τάσεις της σεζόν και τα it girls επίσης μιας και τις υιοθέτησαν προφανώς λίγο πριν περιοριστούν στο σπίτι τους. Φυσικά τις αποκαλύπτουν στο Instagram. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα υπάρχει ένα trend που το έχει κατακλείσει και απ’ ότι φαίνεται θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. 

Πρόκειται για το boyband fringe. Δεν είναι δραματική αλλαγή αλλά μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Είναι η κοντή και ανέμελη φράντζα που έρχεται από τα 90’s και πιο συγκεκριμένα από τους αγαπημένους boyband pop stars αλλά με μια θηλυκή πινελιά. Θυμηθείτε για παράδειγμα τον Nick Carter των Backstreet Boys και θα καταλάβετε από που πηγάζει αυτή η έμπνευση. 

Οι ειδικοί λένε πως είναι μια παραλλαγή της  “daisy fringe” της Alexa Chung αλλά με ροκ διάθεση. Ακουμπά απαλά στο μέτωπο και είναι πιο κοντή απ’ ότι συνήθως και έχει τη… δύναμη να αλλάξει όλο το ύφος των μαλλιών σας όποιο κι αν είναι το μήκος τους. Μπορείτε να φορμάρετε τη φράντζα εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά αρκεί να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ και μία μικρή, στρογγυλή βούρτσα. Επίσης δείχνει τέλεια και σε μαζεμένα μαλλιά αφού χαρίζει μια κοριτσίστικη πινελιά.

Εμείς σας έχουμε δύο τέλειες ιδέες παρακάτω. Εσείς απλά θα πρέπει να περιμένετε τον κομμωτή σας. Σας παρακαλούμε να μην επιχειρήσετε να κόψετε μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι. Λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα