Η Nina Dobrev μένει σπίτι και μοιράζετε με τους θαυμαστές της την πιο γλυκιά make up free selfie

Οι celebrities μένουν σπίτι και προσπαθούν να περάσουν το χρόνο τους όσο πιο δημιουργικά και χαλαρά γίνεται. Μαγειρεύουν, παίζουν επιτραπέζια με τα παιδιά τους, φροντίζουν την επιδερμίδα τους και γυμνάζονται. Ότι κάνετε κι εσείς δηλαδή. Φυσικά φροντίζουν να ενημερώνουν τους followers στο Instagram για την καθημερινότητα τους και τολμούν να ανεβάσουν φωτογραφίες τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Οι Julia Roberts, Elle

Fanning και Julianne Moore το έχουν ήδη κάνει ενώ τελευταία στη σειρά η Nina Dobrev η οποία έχει την καλύτερη παρέα και το αποκάλυψε με μία make up free selfie.

H ηθοποιός μάλιστα αποδεικνύει πως είναι ανανεωμένη και πιο δροσερή μιας και απ’ ότι φαίνεται έχει ξεκουραστεί πολύ και το αποδεικνύει χαμογελώντας στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τη δείχνει αγκαλιά με το σκύλο της, Maverick.

Οι θαυμαστές της και ειδικά οι φιλόζωοι ενθουσιάστηκαν από την πολύ γλυκιά selfie που ανέβασε μιας και δεν τους έχει συνηθίσει. Η ίδια μάλιστα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία “Quarantini 4 lyfe”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Dobrev (@nina) στις 29 Μάρ, 2020 στις 9:45 πμ PDT

Όπως καταλαβαίνετε τις επόμενες ημέρες-εβδομάδες έχουμε να δούμε όλο και περισσότερες stars στο σπίτι τους να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από τη νέα πραγματικότητα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα-pets.

Μήπως να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Dobrev να αγκαλιάσετε σφιχτά τον σκύλο σας και χωρίς μακιγιάζ να αποδείξετε πως μπορείτε ακόμη και μέσα στο σπίτι να είστε χαμογελαστές και ήρεμες;

Διαβάστε ακόμη:

Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα 5 σημαντικά μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα

Bun Tutorial: Είναι μία από τις πιο συχνές αναζητήσεις στο Pinterest κι εσείς θα δείτε σήμερα τα ωραιότερα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα