Blush: Γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση για εσάς;

Το blush είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που αδικείτε. Είναι γεγονός. Αν και στο νεσεσέρ σας υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 αποχρώσεις σκιών, η μάσκαρα που δεν αποχωρίζεσετε ποτέ, το κραγιόν σας (επίσης περισσότερα από ένα) και το κονσίλερ, ρουζ και το κατάλληλο πινέλο συνήθως λείπουν. Επίσης, δεν κάνετε ιδιαίτερη και σχολαστική έρευνα. Συνήθως επιλέγετε ένα ροζ blush που το εφαρμόζετε ώστε να υπάρχει ένα χρώμα και στα ζυγωματικά σας. Λάθος. Και δεν το λέμε εμείς, οι ειδικοί το λένε.

Οι make up artists

φυσικά τονίζουν ότι χωρίς blush το μακιγιάζ είναι ημιτελές αφού είναι το προϊόν που θα χαρίσει ένταση σε ολόκληρο το πρόσωπο και παράλληλα μια φυσική, υπέροχη όψη.

Το blush είναι μεγάλη υπόθεση και ένα κεφάλαιο από μόνο του. Θα πρέπει να γνωρίζετε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας ώστε να της χαρίσετε την υπέροχη όψη που αξίζει.

Ας δούμε λοιπόν τις συμβουλές των make up artists.

Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες πρέπει να χρησιμοποιούν blush σε διακριτικές ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις οι οποίες κολακεύουν το φυσικήσ ας όψη χωρίς να δείχνουν ¨ξένα¨ και παράταιρα. Οτιδήποτε πολύ έντονο ή πολύ σκούρο θα δημιουργήσει μια κακόγουστη αντίθεση.

Οι μεσαίες ή σταρένιες επιδερμίδες καλό είναι να επιλέγουν αποχρώσεις με ένταση ώστε να τις φωτίσουν και να χαρίσουν την έξτρα λάμψη που έχουν ανάγκη. Δυνατές ροζ και peach ή κοραλί αποχρώσεις που έχουν την σύνθεσή τους μια μοβ πινελιά είναι ότι ωραιότερο. Άλλωστε οι σταρένιες επιδερμίδες είναι θαμπές και έχουν ανάγκη τα δυνατά χρώματα. Αν έχουν και shimmer στη σύνθεση τους ακόμη καλύτερα.

Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες έχουν μια μικρή ιδιαιτερότητα αφού οτιδήποτε nude και απαλό είναι σχεδόν διάφανο. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες με το συγκεκριμένο τόνο επιβάλλεται να απλώνουν blush σε φούξια, πορτοκαλί και μπρονζέ απόχρωση. Μην το φοβηθείτε δημιουργούν ένα τέλειο φινίρισμα και χαρίζουν μια τέλεια αντίθεση που σας κολακεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Τονωτική λοσιόν: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αδικημένο αλλά απαραίτητο προϊόν περιποίησης

Τα μολύβια φρυδιών δίνουν τη θέση τους στα brow pens και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλών

Keywords
Τυχαία Θέματα