Blake Live & Ryan Reynolds: Η αστρολογία εξηγεί για ποιο λόγο ταιριάζουν τόσο πολύ οι Παρθένοι με τους Σκορπιούς

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδάκια και παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους αλλά και στον τρόπο που μιλάει ο ένας για τον άλλον.

Η αστρολογία εξηγεί για ποιο λίγο ταιριάζει τόσο πολύ αυτό το ζευγάρι!

Η Blake Lively είναι Παρθένος και εξαιτίας του ζωδίου της είναι ευαίσθητη και πολύ ευγενική ψυχή. Όμως ταυτόχρονα είναι και πολύ πρακτικό μυαλό. Από την άλλη μεριά ο Ryan Reynolds είναι Σκορπιός που σημαίνει ότι είναι απρόβλεπτος, παθιασμένος και μυσηριώδης. και τα δύο αυτά ζώδια είναι ζώδια του νερού και είναι γνωστά για το πόσο ξεροκέφαλα είναι. Παρ’όλα αυτά όμως καταφέρνουν και βρίσκουν πάντα τις ισορροπίες στη σχέση τους ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που τους παρουσιάζεται.

Ο Παρθένος θέλει πάντα δίπλα του έναν άνθρωπο που να τον κάνει να γελάει και ο Σκορπιός θέλει να έχει το σωστό κοινό για τα αστεία του αλλά και έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει το χιούμορ του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Η σχέση αυτών των ζωδίων βασίζεται στη κατανόηση που δείχνει ο ένας στον άλλον αλλά και στα στοιχεία του χαρακτήρα τους που αλληλοσυμπληρώνονται. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η επικοινωνία τους που είναι πολύ υγιής και όπως θα έπρεπε να είναι σε κάθε σχέση. Οι δυο τους μιλάνε για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και πάντα λύνουν τα προβλήματά τους με συζήτηση.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 19/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, ήρθε η ώρα να συμπαρασταθείς σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη”

Kim Kardashian & Κanye West: H αστρολογία ερμηνεύει τον λόγο του χωρισμού τους

Keywords
Τυχαία Θέματα