Black Friday: Βρήκαμε teddy coats και γούνινα παλτό κάτω των 60 ευρώ!

Ξέρετε ποια είναι η Sophia Amoruso; Πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ένα brand που εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων. Η Sohia είχε μια μεγάλη αγάπη για τη μόδα και τα vintage κομμάτια. Πήγαινε σε καταστήματα με vintage ρούχα γνωστών σχεδιαστών τα αγόραζε σε εξευτελιστικές τιμές, τα μεταποιούσε λίγο στο σπίτι της και τα ανέβαζε στη σελίδα της στο ebay. Γρήγορα

η Sophia είδε πως τα ρούχα που αγόραζε με 5-10 ευρώ το ένα τα πούλαγε εύκολα με 300-500 ή 1000 ευρώ. Έτσι άρχισε να μετατρέπει τη σελίδα της σε e-shop και αργότερα δημιούργησε το Nasty Gal, ένα από τα πιο δημοφιλή e-shops στον κόσμο.

Πριν λίγα χρόνια δημιουργήθηκε ακόμα και τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Sophia με τίτλο Girl Boss και μπορεί να μην είχε την επιτυχία της καριέρας της Sophia αλλά μπορεί να σου δώσει μια ιδέα για το πώς τα κατάφερε.

Το Nasty Gal λατρεύει τη Black Friday και σε αυτό βρήκαμε teddy coats και γούνινα παλτό που μπορείς να αγοράσεις αυτές τις μέρες με 50% έκπτωση (κάτι μας λέει πως αύριο το 50% θα γίνει 80% οπότε stay tuned).

Όλα τα παλτό που θα δεις παρακάτω κοστίζουν λόγω Black Friday κάτω των 60 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle δημιουργεί τάση φορώντας από την κορυφή ως τα νύχια…ΑΥΤΟ το χρώμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα