Black Friday: Σήμερα ψωνίζουμε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα αγαπημένα μας ελληνικά brands

Black Friday σήμερα και στα πιο γνωστά ελληνικά brands θα βρεις φανταστικές εκπτώσεις που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εγώ έκανα την έρευνά μου και σου έχω μερικά υπέροχα κομμάτια σε φανταστικές τιμές ώστε να αποκτήσεις όλες τις τάσεις της νέας σεζόν.

#1. Vinyl jacket BSB
€139,90  €111,90

Τα vinyl ρούχα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και στα αγαπημένα μας BSB θα βρεις πάρα πολλά ρούχα σε vinyl υφές.

#2.

Κολιέ αλυσίδα BSB
€24,90  €19,90

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενα posts οι αλυσίδες είναι φέτος ένα από τα top trends και στα BSB βρήκαμε αυτό το υπέροχο σχέδιο σε χρυσό αλλά και ασημί.

#3. Γούνα Lynne
€149,00  €119,20

Οι γούνες παραμένουν hot τάση και αυτόν τον χειμώνα και στα Lynne θα βρεις πολύ ωραία σχέδια σε διάφορες αποχρώσεις.

#4. Oversized πουλόβερ Lynne
€59,90  €47,90

Τα oversized άνετα πουλοβεράκια είναι ό,τι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο σπίτι, στο γραφείο αλλά και στις εξόδους σου.

#5. Mαύρο blazer Toi & Moi
129,00€ 51,60€

Αν περίμενες πως και πως την Black Friday για να αποκτήσεις ένα κομψό σακάκι ή κοστούμι τότε τώρα είναι η ευκαιρία σου γιατί στην Attrattivo θα βρεις φανταστικές εκπτώσεις που ξεπερνάνε το 50%.

#6. Puffer jacket Attrattivo
119,90 €  95,90 €

Tα puffer jackets έχουν γίνει η μεγάλη μας αδυναμία για αυτόν τον χειμώνα και θέλουμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας για να τα φοράμε ξανά και ξανά με κάθε casual outfit.

#7. Ζιπ κιλότ ALE
69,90 €  55,90€

Τα ζιπ κιλότ είναι μια ακόμα αγαπημένη τάση που αξίζει να αποκτήσεις στην Black Friday. Θα τα φορέσεις καθημερινά ως casual κομμάτια αλλά και σε πιο βραδινές εμφανίσεις με το που λήξει η καραντίνα!

#8. Sequin φόρεμα DOCA
40,90€  15€

Αν θέλεις να αγοράσεις ένα φόρεμα για τις γιορτές στα DOCA θα ανακαλύψεις υπέροχα φορέματα σε τιμές που δεν θα το πιστεύεις!

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα