Ξεχωρίσαμε τις 10 τάσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσεις στην Attrattivo Black Friday!

Μπορεί η πανδημία να πλήττει τη χώρα μας περισσότερο από ποτέ αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας πως πρέπει να μείνουμε σπίτι και πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας, έστω και με διαφορετικές συνθήκες πλέον. Γενέθλια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, είναι στιγμές που κάθε χρόνο περιμένουμε και φέτος θα τις ζήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Πρέπει όμως να τις ζήσουμε και πρέπει να τις περάσουμε στα σπίτια

μας προσπαθώντας να παραμείνουμε υγιείς εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι.

Η Attrattivo είναι μια εταιρία που πάντα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής της και φέτος έχει ετοιμάσει μια εκπληκτική καμπάνια με ρούχα σε μοναδικές τιμές για να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα ακόμα και μέσα στο σπίτι ή στις μελλοντικές εξόδους σου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία.

Η Black Friday πλησιάζει και φέτος είμαι σίγουρη πως νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ντυθείς όμορφα, να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ωραία στο σπίτι σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Γι’αυτό σου έχουμε ετοιμάσει την πιο hot λίστα με όλες τις τελευταίες τάσεις που θα υιοθετήσεις εντός και εκτός σπιτιού!

Puffer Jackets

Tα puffer jackets αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας! Φέτος ειδικά που μένουμε σπίτι, κινούμαστε σε κοντινές αποστάσεις και δεν πηγαίνουμε οι περισσότεροι από εμάς σε καθημερινή βάση στη δουλειά, τα puffer jackets που είναι πιο casual είναι τα πιο δημοφιλή πανωφόρια. Στην Attrattivo υπάρχουν οι καλυτερες προσφορές Black Friday ώστε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου puffer jackets σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Παλτό

Αν δεν έχεις ακόμα παρακολουθήσει τη σειρά Emily in Paris, σου συνιστώ να το κάνεις άμεσα γιατί εκεί θα δεις πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν φέτος στη μόδα τα καρό παλτό. Στην Black Friday Attrattivo βρήκαμε κομψά καρό πανωφόρια αλλά και παλτό με animal prints που είναι εξίσου δημοφιλή.

Blazers, γιλέκα και πόντσο

Όσο ο καιρός κρυώνει τόσο πιο απαραίτητα μας γίνονται τα blazers, τα γιλέκα και τα πόντσο ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο ωραία layerings σε συνδυασμό με το παλτό μας.

Ζακέτες

Πίστεψέ με φέτος θα θέλεις να έχεις μπόλικες ζακέτες στην γκαρνταρόμπα σου. Πέρα από το γεγονός ότι είναι απίστευτα ευκολοφόρετες μέσα στο σπίτι, οι ζακέτες φοριούνται πλέον όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και την άνοιξη ως μπλούζες. Στην Attrattivo Black Friday θα βρεις πολλές προσφορές για να κάνεις έξυπνες αγορές.

Red Alert

Δεν γίνεται να είμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα και να μην έχουμε ήδη προσθέσει το πιο hot χρώμα των γιορτών στην γκαρνταρόμπα μας. Φέτος η Attrattivo τιμάει ιδιαίτερα αυτή την απόχρωση και στις Black Friday προσφορές θα βρεις ζακέτες, πουλόβερ, φορέματα, σακάκια και ό,τι άλλο ψάχνεις σε αυτήν την super hot απόχρωση.

LBD

Χειμώνας χωρίς ένα ακόμα Little black Dress δεν υπάρχει. Τα σχέδια που θα ανακαλύψεις φέτος είναι πολλά και εγώ δεν θα κρύψω την αδυναμία μου στα πλεκτά μαύρα φορέματα του αγαπημένου μας brand.

Statement μανίκια

Ειδικά στα φορέματα φέτος η έμφαση δίνεται στα μανίκια και στους ώμους. Τα puffy και τα balloon sleeves είναι must και στην Attrattivo θα βρεις αμέτρητα σχέδια που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σου.

Chunky Jumpers

Νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο στις γιορτές που πλησιάζουν από ένα chunky πουλοβεράκι στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μεγάλη ποικιλία, πολλά prints και ξεχωριστά σχέδια σε στενές και oversized γραμμές θα τα βρεις όλα στην Attrattivo Black Friday.

Prints

Ποια prints κυριαρχούν φέτος στα φορέματά μας; Τα καρό, τα λαχούρια, τα φλοράλ και τα πουά είναι τα 4 πιο δημοφιλή prints της σεζόν και αξίζει να επενδύσεις σε κάποια από αυτά.

Παντελόνια

Φέτος τα παντελόνια κάνουν δυναμική εμφάνιση και τα σχέδια που έχεις να επιλέξεις είναι πολλά. Τα καρό παντελόνια, τα cargo, τα wide leg jeans, τα κολάν – καμπάνες, τα κοτλέ παντελόνια, τα δερμάτινα είναι όλα trends που έχουμε ερωτευτεί και περιμένουμε πως και πως να έρθει η Black Friday για να τα αποκτήσουμε σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Μπες στο site της Attrattivo για να παρακολουθήσεις τις Black Friday προσφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα