Black Friday 2022: Όλα τα tips, για να μάθεις από τους πρώτους τις προσφορές της attrattivo

Η attrattivo black Friday σχεδόν έφτασε και όλες μας ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα ψώνια μας βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές. ! Tο αγαπημένο fashion brand θα έχει τα ρούχα της χειμερινής του κολεξιόν στις καλύτερες τιμές, γι’ αυτό φρόντισε από τώρα να εγγραφείς στο newsletter και να κάνεις follow στα social media,

ώστε να ανακαλύψεις τα κομμάτια που σου αρέσουν περισσότερο και να ετοιμάσεις τη wish list σου.

Η νέα συλλογή της attrattivo, Game Changers FW ’22-‘23, περιλαμβάνει μερικές από τις αγαπημένες μς τάσεις και παρακάτω θα δεις τα top trends που ξεχωρίζουμε για να είσαι πανέτοιμη όταν θα φτάσει η Black Friday.

#1. Cozy πουλοβεράκια

Ένα από τα key points της σεζόν, τα cozy πουλοβεράκια ήρθαν για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη. Θα τα συνδυάσεις με τζιν παντελόνια, μάξι φούστες αλλά και με mini skirts και θα ολοκληρώσουν τέλεια τα everyday looks σου.

#2. Statement παλτό

Όπου να ‘ναι μπαίνουμε στο χειμώνα και είναι η τέλεια ευκαιρία, για να αποκτήσεις τα πανωφόρια που θα κρατήσουν το σώμα σου ζεστό και το στιλ σου αψεγάδιαστο. Στην attrattivo μας εντυπωσίασε η μεγάλη ποικιλία στα παλτό και στα μπουφάν, αφού η κολεξιόν περιλαμβάνει διαφορετικά μήκη, υφές και χρώματα. Θα βρεις πανωφόρια σε neutral colors, σε μπλε αποχρώσεις, στο χρώμα της μέντας, πορτοκαλί, εμπριμέ, με faux fur, μπουκλέ, με γυαλιστερή ή δερμάτινη όψη και άλλα. Εμείς ξεχωρίσαμε το καρό παλτό με πέτο στην off-white απόχρωση, γιατί θα είναι πάντα on-trend και κατάλληλο για statement εμφανίσεις.

#3. Oversized puffer jackets

Tα oversized puffer jackets ξεχωρίζουν και φέτος στην γκαρνταρόμπα μας και είναι αυτά που θα φορέσεις στις πιο casual στιγμές σου. Το μπλε είναι φέτος ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα και στην attrattivo θα βρεις μερικά υπέροχα σχέδια σε τιμές που δε φαντάζεσαι.

#4. Printed dresses

Επιπλέον, στο «στόχαστρο» για τις black Friday προσφορές μπαίνουν τα φορέματα με prints, τα cozy πολύχρωμα πλεκτά, οι ζακέτες με τις ιδιαίτερες πλέξεις, αλλά και τα stylish αξεσουάρ και παπούτσια του brand που θα ολοκληρώνουν τα outfits σου.

Προτίμησε φορέματα που μπορείς εύκολα να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, αλλάζοντας απλά τα αξεσουάρ σου. Στην attrattivo θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία με μονόχρωμα αλλά και printed φορέματα που θα ενισχύσουν το χειμερινό σου στιλ.

#5. Layering

Πρόσθεσε στη λίστα σου και το απόλυτο layering item του χειμώνα: μια ζακέτα σε earthy tones που θα τη φοράς και πάνω από το φόρεμά σου με μια elegant ζώνη στη μέση. Παίξε με τις υφές και δοκίμασε να κάνεις layering συνδυάζοντας για παράδειγμα μια μπλούζα ή ένα ζιβάγκο, με τη ζακέτα και το παλτό σου.

Η fluffy πράσινη ζακέτα της attrattivo θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη σε κάθε σου εμφάνιση.

#6. Bold τόνοι

Φέτος κυριαρχούν οι bold τόνοι τον χειμώνα και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε δυναμικές αποχρώσεις που θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας στα ύψη. Πουλοβεράκια σε έντονα χρώματα, ζακέτες σε prints που ξεχωρίζουν και πανωφόρια σε bold τόνους έρχονται για να αναβαθμίσουν τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

Κι επειδή οι super εκπτώσεις δεν αφορούν μόνο τα φυσικά καταστήματα, αλλά και το e-shop, κάνε εύκολα και γρήγορα την εγγραφή σου από εδώ στο newsletter της attrattivo, ώστε να μάθεις από τους πρώτους πότε ξεκινούν!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ: https://www.attrattivo.gr/el/black-friday-attrattivo

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα