Μαρία Ιωαννίδου: Θα γίνει η ζωή της τηλεοπτική σειρά -Η πρόταση στην Ναταλία Γερμανού

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε σήμερα (17/11) η Μαρία Ιωαννίδου, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, με τίτλο «Άνω Τελεία».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, τον Φρέντυ Γερμανό και στα λάθη που έχει κάνει και έχει μετανιώσει. Παράλληλα αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση το βιβλίο της να γίνει τηλεοπτική σειρά και ότι θα προτείνει στη Ναταλία Γερμανού να παίξει.

«Ήθελα να τοποθετηθώ. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο η σαχλή και αφελής Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού. Μου έγινε μία πρόταση από τον

κύριο Καπελούζο, που κάναμε το “Μην Ψαρώνεις”, να γίνει το βιβλίο μου τηλεοπτική σειρά. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ», σημείωσε έπειτα.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως «όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη. Ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μέλλος – Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο και η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Σωτήρης Καλυβάτσης για Μάνο Παπαγιάννη: «Είναι αστείο να μας κατηγορεί για σκευωρία»

Μπάμπης Λαζαρίδης: Ξεσπά η αδερφή του, Λίτσα Λαζαρίδη κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη -«Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του»

Keywords
Τυχαία Θέματα