Αυτά είναι τα δώρα που θα κάνετε στις κολλητές σας αν έχουν εμμονή με τα μαλλιά τους!

Οι φετινές γιορτές θα είναι σίγουρα περισσότερο cozy από ποτέ! Για αυτό, η Kérastase, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή δώρων μέσα σε πανέμορφες συσκευασίες, εμπνευσμένες από τα ζεστά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που όλοι μας αγαπάμε.

Υποδεχθείτε λοιπόν τη γιορτινή περίοδο κάνοντας στον εαυτό σας ή στις κολλητές σας ένα δώρο γεμάτο πολυτέλεια και ζεστασιά. Όλα τα πολυτελή σετ περιλαμβάνουν τρία προϊόντα σε κανονικό μέγεθος από τις πιο αγαπημένες σειρές της Kérastase.

Τρία προϊόντα μέσα σε μια γιορτινή συσκευασία που θυμίζει

χριστουγεννιάτικο πλεκτό, διακοσμημένη με μια λωρίδα στο χρώμα της αντίστοιχης σειράς.

Nutritive

Bain Satin: Σαμπουάν βαθιάς θρέψης για κανονικά έως ελαφρώς ξηρά μαλλιά. Lait Vital: Κρέμα ανάλαφρης, βαθιάς θρέψης για κανονικά έως ξηρά μαλλιά.

Nectar Thermique: Θρεπτική θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα για τα ξηρά μαλλιά, που προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling.

Discipline

Bain Fluidéaliste: Σαμπουάν λείανσης που προσφέρει στα μαλλιά πειθαρχία, με αέρινη κίνηση και απαλό άγγιγμα. Kératine Thermique: Γαλάκτωμα που προσφέρει πειθαρχία στα ατίθασα μαλλιά, ελέγχοντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας την τρίχα.

Maskératine: Μάσκα λείανσης που προσφέρει στα μαλλιά μέγιστο έλεγχο του φριζαρίσματος, αέρινη κίνηση, και απαλότητα.

Blonde Absolu

Ενυδατικό σαμπουάν που καθαρίζει απαλά τα βαμμένα ξανθά μαλλιά αφήνοντάς τα ανάλαφρα και φωτίζοντας το χρώμα τους. Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά, η οποία περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών.

Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Ένα προϊόν που δεν ξεβγάζεται, για ολοκληρωμένη & εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή & δυνατά μαλλιά.

Genesis

Ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Ενδυναμωτικό μαλακτικό κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Χάρη στη δυναμωτική του δράση, επανορθώνει την τρίχα και ενισχύει τη φυσική της αντοχή μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο.

Θερμοπροστατευτική ενδυναμωτική λοσιόν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει  προστασία από θερμότητα μέχρι και τους 220°C. Εξασφαλίζει βέλτιστη ενυδάτωση με μηδέν φριζάρισμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Θέλετε να κρατάει το άρωμά σας για ώρες; Η Rosie Huntington-Whiteley σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε!

Αυτές είναι οι τροφές που θα χαρίσουν απίθανη λάμψη στα μαλλιά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα