Big Brother – Θέμης Κανέλλος: «Ένιωσα ότι η Σοφία προσπαθεί να με μειώσει»

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου όπου εκεί αναφέρθηκε στην κόντρα του με τη Σοφία Δανέζη…

«Η αλήθεια είναι ότι ως Θέμης δεν ένιωσα ότι άλλαξα. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις με τη Σοφία και αποφάσισα να μιλήσω. Το ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους πέρα από τον Δημήτρη με έκανε να νιώσω ότι μου το λέει επικριτικά και προσπαθεί να

με μειώσει. Ήταν σαν άμυνα. με έκανε να στενοχωρηθώ και να κλάψω γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κλάψω στα ψέματα ποτέ», είπε αρχικά ο Θέμης.

«Στο θέμα με τον στρατό, εννοείται ότι εκεί καθόμαστε και δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και δύσκολο. Εγώ δεν κοιμόμουν τα μεσημέρια και κοιμόμουν μόνο επτά ώρες το βράδυ. Το ότι έπρεπε αυτό να μειωθεί και να γίνει τρεις ώρες, με πίεσε πολύ, Και όταν μπήκα πάλι είχε αλλάξει», σημείωσε αργότερα ο ίδιος.

«Εγώ δεν μπήκα για τα 100.000 ευρώ γιατί ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία και έχουμε περάσει πολλά άσχημα πράγματα σαν κοινότητα και πίστευα πως όταν βγω ο κόσμος θα με μισεί. Πέρασα όμως, το μήνυμά μου, οπότε μπορεί να μην κέρδισα τα χρήματα, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν σαν δικαίωση. Μου έστειλαν πολλά παιδιά και μου είπαν ότι τα βοήθησα. Μου έστειλαν και γονείς και μου είπαν ότι τα παιδιά τους με λατρεύουν. Πολλοί γονείς μου είπαν ότι στην αρχή με παρεξήγησαν.

Έχω κριθεί πολλές φορές για την εμφάνισή μου. Έχει τύχει να μην θέλει κάποιος να δει τον εσωτερικό μου κόσμο και να μένει στην εμφάνιση και στην πρώτη ανάγνωση των πραγμάτων. Αυτό δεν είναι σωστό. Το τι χρώμα μαλλιά έχεις, αν σου αρέσει το βάψιμο, αν είσαι γκέι, μαύρος, άσπρος ή ο,τιδήποτε δεν έχει σημασία με το τι έχεις μέσα σου και αν είσαι καλός άνθρωπος», εκμυστηρεύτηκε ακόμα ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Ενώ αναφερόμενος πάλι στην Σοφία και το αν θα της ζητήσει συγγνώμη ο Θέμης είπε: «Μπορεί ο τρόπος μου να ήταν λάθος, αλλά όσα είπα ήταν αλήθεια και επέλεξα να τα πω μπροστά της. Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη».

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 3 – Ο Έντουαρντ Στεργίου αποκαλύπτει για τη σχέση του με την Ρασέλ και την προσωπική του ζωή

Πρω1νό: Η Φαίη μας αποκάλυψε τους τραγουδιστές των εορταστικών επεισοδίων!

Survivor: Τρία ακόμα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετέχουν στους Διάσημους!

Keywords
Τυχαία Θέματα