GNTM 3 – Ο Έντουαρντ Στεργίου αποκαλύπτει για τη σχέση του με την Ρασέλ και την προσωπική του ζωή

Ο Εντουαρντ Στεργίου ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του GNTM 3 και μεγάλη μερίδα του κοινού θεώρησε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, μια ανάσα πριν από αυτόν, ο Έντουαρντ αποχώρησε και οι τηλεθεατές μπόρεσαν να μάθουν για όλα όσα αναρωτιόντουσαν γύρω από εκείνον.

Ποια ήταν η σχέση του με την Θεοδώρα Ρασέλ μέσα στο παιχνίδι;

«Με την Ρασέλ, όπως και με τον Δήμο κάναμε πολύ καλή παρέα. Για μένα πάνε πακέτο γιατί ήμασταν μια παρέα. Το ότι μπορεί να φάνηκε ότι έγινε κάτι που παρεξηγήθηκε, οκ… Έχουμε παραμείνει φίλοι.

Σχέση

δεν μπορούμε να το πούμε. Είχε συμβεί μια συμπάθεια περισσότερο από ό,τι με άλλα παιδιά. Όχι κάτι παραπάνω.

Ταιριάζαμε σε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς της και της δικής μου, είχαμε κάποια κοινή επαφή, τα βρίσκαμε, ήμασταν καλοί φίλοι. Ο εγκλεισμός μας έφερε πιο κοντά.

Έχουμε βρεθεί μια φορά μετά το παιχνίδι με τον Δήμο και την Ρασέλ και την Ίριδα.

Με τον Δήμο έχω ξαναβρεθεί. Εγώ τον Δημοσθένη όπως τον εκτιμούσα στο παιχνίδι, έτσι τον εκτιμώ και τώρα», ανέφερε εκείνος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

Όσο για την προσωπική του ζωή που έχει απασχολήσει πολύ το γυναικείο κοινό του GNTM 3, ο Έντουαρντ δήλωσε ελεύθερος!

«Δεν είμαι σε σχέση! Τελευταία ήταν πριν αρκετό καιρό, μπορεί να ήταν και ένας χρόνος. Έκανα κάτι περιστασιακές. Και πριν το GNTM και τώρα έχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου. Η δουλειά μου είναι η προτεραιότητα μου. Αν τύχει όμως και γνωρίσω…»είπε, ο πρώην παίκτης του GNTM 3, ενώ σχετικά με τα όσα προσέχει σε μια γυναίκα δήλωσε: «Ο τρόπος που κινείται, πώς μιλάει, πώς θα με προσεγγίσει, αυτά κοιτάω σε μια γυναίκα.»

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκμυστηρεύεται για τα δίδυμα που περιμένουν: «Το θέλουμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα…»

Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθανασίου: Ο τρόπος που χειρίστηκαν το χωρισμό τους σε σχέση με το παιδί και ο λόγος που έφυγε εκείνη από το σπίτι

Οι «Άγριες Μέλισσες» εισέβαλαν στο Πρω1νό! Χαμός με την παρμεζάνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα