Best Friend’s Fear: Για ποιο λόγο καταστράφηκε η πλάκα στον Ηλία Μουλά;

Ο Σάββας Πούμπουρας συνεχίζει την πετυχημένη του εκπομπή με τις φάρσες και η τηλεθέαση ανεβαίνει στα ύψη κάθε εβδομάδα που προβάλλονται οι νέες φάρσες προς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες από τον χώρο της showbiz.

Η χτεσινή πλάκα του Σάββα Πούμπουρα στον Ηλία Μουλά δεν ήταν 100% πετυχημένη γιατί ο ίδιος τους κατάλαβε καθώς ανακάλυψε την κρυφή κάμερα που τους τράβαγε. O ηθορποιός προσπάθησε να «παίξει» και αυτός τον ρόλο του από τη στιγμή που ανακάλυψε τι γίνεται μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι ο Σάββας Πούμπουρας..

Ποια
ήταν η φάρσα;

Ο Ηλίας Μουλάς και ο Στέφανος Μουαγκιέ (συνεργός) πήγαν σε μια φαρακαποθήκη ώστε να πάρουν κάποια φάρμακα. Όμως λόγω κακής συνεννόησης με τη γραμματέα της εταιρίας, οι δύο άντρες οδηγήθηκαν σε λάθος δωμάτιο, όπου όπως αναγραφόταν στο σενάριο «μολύνθηκαν» με ραδιενέργεια.

Οι συνεργάτες του Σάββα Πούμπουρα μπήκαν με στολές στο δωμάτιο και τους ζήτησαν να τους οδηγήσουν σε άλλο δωμάτιο για να τους απολυμάνουν. Ο Ηλίας Μουλάς που αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα δεν ακολουθούσε την ομάδα στο άλλο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να φορέσει στολή και ο Σάββας Πούμπουρας και να μπει στον χώρο.

Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει τη φάρσα αλλά ο Ηλίας Μουλάς, όπως αποκάλυψε λίγα λεπτά μετά, είχε αρχίσει και αυτός να «παίζει» γιατί είχε καταλάβει ότι όλο αυτό ήταν μια φάρσα. Μάλιστα είπε στον παρουσιαστή στο φινάλε της εκπομπής:  «σας έπιασα, όμως, να το ξέρεις. Σας έπιασα».

Δες το σχετικό βίντεο με τη φάρσα! Όπως θα δεις στο βίντεο ο ηθοποιός βρίσκει την κάμερα και από εκεί και πέρα προσπαθεί ο ίδιος να ξεγελάσει την ομάδα με τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: «Μέχρι να γεννήσω δεν είχα πάρει μυρωδιά για το τι πρόκειται να επακολουθήσει»- Δες όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Η Britney Spears δίνει τρυφερά φιλιά στον σύντροφό της την ώρα που γυμνάζεται!- Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Πέθανε στα 43 της παίκτρια του The Voice!- Ο λόγος για την…

Keywords
Τυχαία Θέματα