Beauty συμβουλές για τις ημέρες που έχει πολύ κρύο

Μπορεί το χιόνι να σε κάνει να νιώθεις χαρά και να θέλεις να είσαι όλη την ώρα έξω και να παίζεις με αυτό, όμως μην ξεχνάς ποτέ πως η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται αρκετά γι’ αυτό και πρέπει να την οχυρώσεις προκειμένου να χαίρεται κι αυτή μαζί σου.

Παρακάτω θα βρεις μερικές πολύ γρήγορες και απλές συμβουλές για να μπορέσεις να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και απόλυτα ασφαλή. 

Αυτές τις ημέρες η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση. Απόφυγε, λοιπόν, τα σκληρά σαπούνια που μπορεί να την αφυδατώσουν περαιτέρω. Καθαριστικά σε μορφή γαλακτώματος ή και
ελαφριά νερά micellair μπορούν να κάνουν άνετα την δουλειά σου.

Επόμενο βήμα είναι η βαθιά ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου. Αυτό μπορεί να το προσφέρει μόνο ένας όρος, ο οποίος λόγω της λεπτόρρευστης υφής του μπορεί και διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επίλεξε έναν με υαλουρονικό οξύ ο οποίος θα κρατήσει ακέραιο τον ενυδατικό σου φραγμό.

Ανάμειξε την ενυδατική σου με το αγαπημένο σου έλαιο. Προκειμένου λοιπόν να διπλασιάσεις την ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα εξαιτίας του κρύου, ανάμειξε την αγαπημένη σου ενυδατική με το έλαιο σου και εφάρμοσέ τα μαζί, κλειδώνοντας έτσι την υγρασία στην επιφάνεια.

Επειδή μιλάμε πολύ για το πρόσωπο, δεν σημαίνει ότι τις ίδιες ανάγκες δεν έχει και το δέρμα του σώματός σου. Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, το οποίο έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ειδικά μετά την έκθεση στο κρύο, ένα πλούσιο butter που λιώνει στην επιδερμίδα είναι ιδανικό για να την κρατήσει μαλακή και απαλή.

Και από το σώμα ιδανικό θα ήταν να εξαιρέσουμε τα χέρια, που είναι κι αυτά που ταλαιπωρούνται περισσότερο. Φρόντισε να έχεις εμφανή μία κρέμα χεριών στα πιο αγαπημένα σημεία του σπιτιού σου, ώστε να την βλέπεις μπροστά σου και να μην παραλείπεις την χρήση της

Ρίξε μία ματιά:

Νιώθεις πιεσμένη με όσα συμβαίνουν; Πώς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου για να χαλαρώσεις!

Έχεις ευαίσθητο δέρμα: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να ακολουθείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα