Dior Couture Show: Τα trends που ξεχωρίσαμε και τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια αυτής της κολεξιόν

Ο οίκος Dior παρουσίασε χτες την Couture κολεξιόν του με τη Maria Grazia Chiuri, σχεδιάστρια του οίκου, να έρχεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο με τα υπέροχα σχέδιά της. Η ίδια μίλησε για τη νέα κολεξιόν και ανέφερε πως έμπνευσή της ήταν η ανθρωπότητα.

Η σχεδιάστρια σχολίασε τη νέα μόδα του metaverse λέγοντας:

«Θα ήθελα να είμαστε μαζί όλοι και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, να δίνουμε

αξία στη δουλειά.Ίσως είμαι λίγο παλιομοδίτισα, αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ το αληθινό. Προτιμώ να περνάω χρόνο με αληθινούς ανθρώπους».

Όλη η couture κολεξιόν ήταν επικεντρωμένη στη λεπτομέρεια και στο τι μπορούν να καταφέρουν οι experts του οίκου όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους και δουλεύουν μαζί.

Το show πραγματοποιήθηκε στο Musee Rodin και στον τοίχο πίσω από την πασαρέλα είδαμε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες Madhvi, Manu Parekh και Chanakya, από το school of crafts της Ινδίας. Για το έργο των 340 τ.μ. χρειάστηκαν 380 καλλιτέχνες, 280.000 ώρες.

Εκτός από τα πολύ ιδιαίτερα μίνιμαλ κομμάτια που είδαμε στο show, την προσοχή μας κέρδισαν και τα κορμάκια και jumpsuits φτιαγμένα στο χέρι με κρύσταλλα που ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Η ιδιαιτερότητα σε αυτή την κολεξιόν ήταν το γεγονός πως πολλά ρούχα φαίνονταν σαν να είναι ενιαία κομμάτια χωρίς καθόλου ραφές.

Όσον αφορά τα πιο βραδινά κομμάτια, η Maria Grazia Chiuri πρισπαθεί πάντα να δημιουργεί φορέματα και σύνολα που θα μπορούσαν να φορεθούν και από νύφες.

Όσον αφορά τα κοστούμια και τα ταγιέρ που είδαμε στο show, αυτά ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερα, με τα σακάκια να είναι ελαφρώς στενά και τα παντελόνια και οι φούστες σε πιο στενή γραμμή.

Δες μερικά ακόμα εντυπωσιακά κομμάτια που κέρδισαν τα βλέμματα πάνω τους!

© Peter White/ Kristy Sparow / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κοντύνεις το puffer jacket με μια κίνηση; (VIDEO)

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

H Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει πώς να στενέψεις το oversized παλτό σε 2” (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα