Barbie: Φορά την αγαπημένη της μάσκα λάμψης των celebrities και αποδεικνύει πως είναι το Νο1 beauty icon όλων των εποχών!

Η Barbie μοιράζεται πάντα τα μυστικά ομορφιάς της! Διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή με τη Limited Edition μάσκα Glamglow Charcoal Clearing Treatment Mask για ασύγκριτη λάμψη και ολοκληρώνει την περιποίηση με τo Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer.

Η πολύ χαριτωμένη και limited-edition συλλογή είναι εμπνευσμένη από την απόλυτα λαμπερή Barbie.

Η Barbie x Glamglow Collection

αποτελεί έναν ύμνο στην αυτοπεποίθηση μέσω της περιποίησης του προσώπου και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ονειρική λάμψη.

Η Supermud βοηθά αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για λιπαρό t-zone ή ενοχλητικούς πόρους, ένα προϊόν ιδανικό για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα που έχει ανάγκη από φροντίδα και λάμψη. 

Ο ενεργός άνθρακας της Supermud απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ στοχεύει κατά των ατελειών και προσφέρει ένα ακαταμάχητο ματ αποτέλεσμα και λεία επιδερμίδα.

H σύνθεση της Supermud αποτελείται από ένα μίγμα AHA και BHA για βαθιά απολέπιση και απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων. Ενεργός άνθρακας που βοηθά στην απορρόφηση των τοξινών, των ρύπων και των ατελειών, ξεμπλοκάροντας από τους πόρους, K17-Άργιλο που απομακρύνει τα περιττά έλαια και τις περιβαλλοντικές τοξίνες από την επιδερμίδα, και Teaoxi® με αντιοξειδωτική δράση.

Glamglow’s Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer: Σε ειδική Barbie Glowgetter απόχρωση. Ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας ασύγκριτη Hollywood λάμψη και προετοιμάζοντας για το μακιγιάζ.

To Glowstarter περιέχει στη σύνθεση του super ενυδατικό υαλουρονικό οξύ, jojoba oil, shea butter και ceramides που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας και πράσινο τσάι που αναζωογονεί το δέρμα.

Διαβάστε μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Βερνίκια νυχιών: Οι 5 ωραιότερες αποχρώσεις τόσο για το μανικιούρ όσο και για το φθινοπωρινό πεντικιούρ σας!

Το cushion για χείλη και ζυγωματικά που θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Keywords
Τυχαία Θέματα