Bangles are back: Το αξεσουάρ που θα θες να φοράς συνέχεια αυτή την άνοιξη

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι βασικό κομμάτι ενός πετυχημένου στιλ. Tα αγαπημένα μας βραχιόλια για την άνοιξη του 2020 θα είναι τα bangles που επιστρέφουν στη μόδα και θα προσθέσουν έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή μας. Τα σχέδια που κυκλοφορούν είναι πολλά και σε αυτά σίγουρα θα βρεις κάποια που θα σε ενθουσιάσουν.

Μπορείς να επιλέξεις είτε φαρδιά σχέδια είτε πιο λεπτά ανάλογα με το γούστο σου. Τα λεπτά βραχιόλια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να φορέσεις 2 με 3 μαζί ενώ τα πιο φαρδιά μπορούν να φορεθούν μόνα τους.

Πέρυσι την άνοιξη κυριάρχησαν τα ασημί σχέδια

στα κοσμήματά μας αλλά φέτος επιστρέφουν όλες οι αποχρώσεις και όλα τα μέταλλα.

Επίλεξε statement κομμάτια που θα δώσουν αμέσως χαρακτήρα στην εικόνα σου. Φόρεσε τα βραχιόλια σου ακόμα και στη δουλειά συνδυάζοντάς τα με ένα πουκάμισο και statement σκουλαρίκια, όπως κάνει η fashionista στην παρακάτω εικόνα.

Μπορείς να ταιριάξεις ασημένια με χρυσά βραχιόλια μεταξύ τους γιατί η μόδα φέτος το επιτρέπει. Κάνε τους συνδυασμούς που σου αρέσουν και δώσε λίγη λάμψη στο καθημερινό σου στιλ.

Η γνωστή influencer Leonie Hanne συνδυάζει το ρολόι της με δύο μικρά bangles και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αν τα βραχιόλια σου είναι μεγάλα και με έντονο σχέδιο μπορείς να επιλέξεις πιο μίνιμαλ ρούχα ή αν τα βραχιόλια σου είναι μίνιμαλ δοκίμασε πιο έντονες αποχρώσεις και σχέδια στα ρούχα σου.

© Edward Berthelot / Jeremy Moeller / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα:  Δεν φαντάζεσαι ποιο κολάν επαναφέρει στη μόδα ο οίκος Saint Laurent- Αυτό το κολάν θα φορεθεί όσο κανένα άλλο αυτή την άνοιξη

AYTEΣ είναι οι τσάντες που θα θες να κρατήσεις όλη την άνοιξη- Τα σχέδια που θα λατρέψεις και θα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ

Τα trends που κυριάρχησαν στο show του οίκου Giambattista Valli είναι ανοιξιάτικα και θα τα λατρέψεις- Ποιες τάσεις ξεχωρίσαμε και θα φορέσουμε πολύ όλη τη σεζόν;

Keywords
Τυχαία Θέματα