Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για τις αποχωρήσεις στο J2US μετά τα όσα είπε η Χριστίνα Παππά!

Η Χριστίνα Παππά μετά την αποχώρησή της από το Just the 2 of us, αποκάλυψε πως είχε κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη να αποχωρήσει στο τρίτο επεισόδιο.

“Εκ των πραγμάτων είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα φύγω στο 3ο επεισόδιο, διότι έπρεπε να πάω στη Μύκονο.”, είχε πει στην εκπομπή Happy Day. 

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και στην Εύη Βαλή και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει με τις αποχωρήσεις στο show

του Open. Ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν μπορεί να “πειράξει” στα αποτελέσματα, καθώς το 50% προκύπτει από το τηλεοπτικό κοινό.

“Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο Χ και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου, και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο.”, ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:

Ανανεωμένη η Ματίνα Νικολάου: Μας δείχνει το νέο της hair look! 

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram: “Φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μητέρα” 

Μινεάπολη: Συνελήφθη ο πρώην αστυνομικός για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ 

Keywords
Τυχαία Θέματα