BAFTA 2020: Emilia Clarke και Zoe Kravitz υιοθέτησαν το ίδιο hair look που είναι τέλειο τις bad hair days και όχι μόνο

Μέχρι και την Κυριακή που είναι τα Oscars θα ασχολούμαστε με τα looks που είδαμε στα BAFTA, αφού κάθε ώρα που περνά ανακαλύπτουμε και μία λεπτομέρεια από τα looks των celebrities. Οι stars ήταν εντυπωσιακές κάνοντας πρόβα ενόψει της μεγάλης βραδιάς.

Χθες το βράδυ όλες τους ακολούθησαν τις τάσεις υιοθετώντας χτενίσματα και make up looks που για άλλη μια φορά μας εμπνέουν. Έχουν άλλωστε μαζί τους πάντα τους πιο ταλαντούχους και διάσημους beauty

experts οι οποίοι δημιουργούν απίθανα looks.

Οι Emilia Clarke και Zoe Kravitz είχαν δύο από ωραιότερα hair looks μάλιστα ακολουθώντας μια τάση που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το sleek look που είναι ότι ωραιότερο για όλες εσάς ειδικά τις bad hair days.

H Emilia Clarke μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα τέλειο κότσο με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και glossy εφέ στα σκούρα καστανά μαλλιά της. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό και απλό χτένισμα που μπορείτε να πετύχετε μόνες στο σπίτι σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χτενίστε τα μαλλιά σας και να απλώσετε μικρή ποσότητα gel και σπρέι λάμψης.

Photo: Karwai Tang/Getty Images/Ideal Image

Η Zoe Kravitz, με τη σειρά της συνδύασε τη χρυσή δημιουργία του οίκου YSL που φορούσε με ένα κοραλλί κραγιόν, την ίδια απόχρωση σκιάς στα μάτια και slicked-back hair look στο pixie της. Η χωρίστρα της ήταν επίσης βαθιά και στο πλάι. Το χτένισμα της άφησε ακάλυπτο το τέλειο πρόσωπο της αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ της. Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε ήταν τα σκουλαρίκια της σε κοραλλί επίσης χρώμα.

Photo: Mike Marsland/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Dave J. Hogan/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities στα BAFTA αποδεικνύουν πως η ροζ σκιά στα μάτια είναι η μεγαλύτερη τάση του Χειμώνα

Η Αθηνά Οικονομάκου υιοθέτησε το πιο chic manicure του Χειμώνα που μπορείτε να αντιγράψετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα