BAFTA 2019: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks!

Τα βραβεία BAFTA διοργανώθηκαν και οι stars βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο κόκκινο χαλί με υπέροχα beauty looks που μας δίνουν έμπνευση και μας προετοιμάζουν για όσα έχουμε να δούμε στα Oscar σε μερικές ημέρες.

Ας δούμε όμως τα πιο εντυπωσιακά:

Cate Blanchett: Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Το συνδύασε με μπρονζέ σκιά στα μάτια και ροζ

creamy blush.

Lily Collins: Με έντονες βλεφαρίδες, σκούρο κόκκινο κραγιόν και sleek κότσο με χωρίστρα στη μέση. Για άλλη μια φορά ήταν tres chic.

Margot Robbie: Είχε το ωραιότερο make up look της βραδιάς. Η make up artist Pati Dubroff σχεδίασε περίγραμμα στο πάνω και κάτω βλέφαρο με μπλε ελεκτρίκ eyeliner και το συνδύασε με έντονο ροζ κραγιόν δημιουργώντας μια 80’s χρωματική έκρηξη.

Rachel Weisz: Η berry απόχρωση στα χείλη ήταν η καλύτερη επιλογή αφού ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας της και κολακεύει απίστευτα τα χαρακτηριστικά της.

Salma Hayek: Το διχτυωτό αξεσουάρ στα μαλλιά της ήταν στολισμένο με μικρούς κρυστάλλους. Το συνδύασε με έναν κότσο ψηλά και κέρδισε το βραβείο του πιο εντυπωσιακού χτενίσματος της βραδιάς.

Irina Shayk: Δεν χρειάζεται να υιοθετεί extravagant make up ή hair looks μιας και η φυσική της ομορφιά είναι εξωπραγματική. Στη χθεσινή εμφάνιση μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν sleek κότσο με χωρίστρα στη άκρη και ακολούθησε το μονιχρωματικό make up σε ανοιχτούς καφέ-ροζ τόνους.

Δούκισσα του Cambridge: Η Kate Middleton έκανε μια κοψή εμφάνιση, με χαλαρό σινιόν και smoky eye look σε πράσινους και ροζ τόνους. Στα χείλη επέλεξε μια κοραλί απόχρωση.

Glen Close: Παραμένει υπέροχη και υπέρ-κομψη. Με τονισμένα ζυγωματικά και βλεφαρίδες αλλά και τέλειο ροζ χρώμα στα χείλη αποδεικνύει ότι κάποιες γυναίκες ομορφαίνουν πολύ καθώς ωριμάζουν.

Amy Jackson: Η Βρετανίδα ηθοποιός τόνισε τα πράσινα μάτια της με κόκκινη σκιά δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση. Ταυτόχρονα κράτησε την ίδια ένταση και στα χείλη φορώντας ένα εκτυφλωτικό κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 3 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας

Τα ωραιότερα αξεσουάρ μαλλιών θα τα δείτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Keywords
Τυχαία Θέματα