AΥΤΗ είναι η νέα τάση στα τζιν και την έχουμε ήδη λατρέψει!

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα τζιν και θέλουμε να έχουμε μια μεγάλη ποικιλία μέσα στην ντουλάπα μας. Είμαι σίγουρη πως έχετε αποκτήσει ήδη τα κλασικά κομμάτια, όπως ένα light blue τζιν ή ένα μαύρο η ένα baggy παντελόνι. Ωστόσο μια νέα τάση έχει κάνει πρόσφατα την εμφάνισή της και είναι ένα trend που

σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Αναφέρομαι λοιπόν στο statement τζιν που δεν είναι συνήθως ένα απλό παντελόνι. Είδαμε στο instagram σε λογαριασμούς γνωστών fashionistas πολλές από αυτές να ακολουθούν αυτή την τάση και να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

#1. Tie dye

H Chiara Ferragni φόρεσε χτες το tie dye τζιν παντελόνι που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία και αμέσως προσέλκυσε αμέτρητα σχόλια και likes. Αυτό που μας αρέσει με το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ότι μπορούμε να το δοκιμάσουμε και μόνες μας στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα σκούρο μπλε τζιν και χλωρίνη για να ανοίξεις σιγά σιγά το χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

#2. Τζιν με prints

H Danielle Bernstein μας δείχνει ακόμα μια τάση που θέλουμε να δοκιμάσουμε και έχουμε ήδη αγαπήσει. Τα τζιν παντελόνια ή σορτς με prints είναι ένα trend που φέτος θα φορεθεί πολύ, είναι ελαφρώς ρετρό και θέλουμε να το προσθέσουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Bernstein (@weworewhat)

#3. Tζιν με cut-outs

Τα τζιν με cut-outs έχουν ήδη ξεχωρίσει τους τελευταίους μήνες και η Danielle φοράει το δικό της με crop top για να αναδείξει ακόμα καλύτερα το εντυπωσιακό του σχέδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Bernstein (@weworewhat)

Διαβάστε ακόμα: Nude is back: Το αγαπημένο μας χρώμα επέστρεψε στη μόδα- Πώς το φοράει η Φαίη;

Oscars 2021: Οι μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις που εμπιστεύθηκαν οι stars και θα υιοθετήσουμε κι εμείς αυτή τη σεζόν

Τα New Entries της μόδας: Ποια κομμάτια θα φοράς συνέχεια τις επόμενες εβδομάδες;

Keywords
Τυχαία Θέματα