Miranda Kerr: Αυτό είναι το αγαπημένο της προϊόν για τέλεια φρύδια!

«Πιστεύω πως η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όταν χαμογελάς μέσα από την καρδιά σου, αυτό ακτινοβολεί μέσα από τα μάτια σου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Miranda Kerr.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodels της εποχής μας, μητέρα τριών παιδιών και CEO ενός από τα πιο ενδιαφέροντα organic skincare και makeup brands, του KORA Organics, η Kerr αποκάλυψε μερικά από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί καθημερινά ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να

επιλέγουμε συνειδητά κάθε τι που απλώνουμε στην επιδερμίδα μας.

«Πιστεύω πως είναι σημαντικό να είμαστε ενημερωμένες για κάθε τι που βάζουμε στο δέρμα μας γιατί το απορροφάει. Η υγιής επιδερμίδα είναι η πιο όμορφη επιδερμίδα», λέει η ίδια η οποία στην καθημερινότητά της δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο skincare ενώ κρατάει το μακιγιάζ της μίνιμαλ και φωτεινό.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως πάντα φροντίζει την εικόνα των φρυδιών της με ένα προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της: «Αγαπώ το Gimme Brow+ της Benefit Cosmetics!

Αυτό το gel φρυδιών είναι τόσο γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Απλά ακολουθώ το φυσικό σχήμα των φρυδιών μου και τα χτενίζω προς τα πάνω για να τα κάνω να φαίνονται φυσικά πιο πυκνά», εξήγησε η Kerr.

Όσο για το αγαπημένο της foundation, αυτό είναι το «Un» Cover-Up Cream Foundation από RMS Beauty, το αγαπημένο της makeup brand για φυσικό μακιγιάζ.

«Ορκίζομαι σε αυτό το foundation, είναι καταπληκτικό!», είπε στη συνέντευξή της. Είναι η επιλογή μου για natural αποτέλεσμα, γιατί δίνει στην επιδερμίδα μου ακριβώς την κάλυψη που χρειάζεται και την κάνει να δείχνει ομοιόμορφη στη στιγμή».

Το supermodel αποκάλυψε και ένα tip για αυτό το προϊόν: ρίξτε μία –δυο σταγόνες από ένα έλαιο προσώπου στο βαζάκι και χρησιμοποιείστε ένα πινέλο για foundation, για να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας κάνοντας καλό blending, για ένα διάφανο πέπλο κάλυψης και λάμψης.

Aγαπημένο της concealer, απαραίτητο για το μίνιμαλ, φυσικό μακιγιάζ που προτιμάει, είναι το Bye Bye Under Eye της IT Cosmetics, που όπως εξηγεί η Kerr, «φωτίζει τέλεια την περιοχή κάτω από τα μάτια και ανταποκρίνεται τέλεια στο layering. Μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγη ή περισσότερη κάλυψη, ανάλογα με το τι χρειάζομαι τη συγκεκριμένη στιγμή. Και επειδή η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη, το απλώνω με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και μετά με απαλές πιέσεις για να γίνει ένα με την επιδερμίδα».

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας: 

Breaking News! Η Olivia Palermo λανσάρει το δικό της beauty brand

Selena Gomez: Άλλο ένα mani της που ζηλέψαμε πολύ!

Κάν΄ το όπως η Megan Fox: H τεχνική για τέλεια κόκκινα χείλη και τα κραγιόν που θα χρειαστείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα