Asia Express: Το ατύχημα του Γιώργου Μαυρίδη «πάγωσε» τους παίκτες

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο Γιώργος Μαυρίδης κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του «Asia Express». Ο παρουσιαστής παραπάτησε σε ένα σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει το χέρι και τη μέση του στα σκαλιά. Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε έντονο πόνο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην κλινική, ώστε οι γιατροί να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του.

«Πάτησα στο πρώτο σκαλοπάτι και στο δεύτερο έφυγα κάτω… Κατέβηκα τα σκαλοπάτια με την πλάτη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μαυρίδη. Η Κρίστη Καθάργια βρισκόταν στο μπάνιο εκείνη τη στιγμή κι όταν βγήκε και

τον είδε κάτω τρόμαξε και αγχώθηκε πολύ. Η ίδια τον βοήθησε να σηκωθεί, ωστόσο κατάλαβε ότι είχε χτυπήσει πολύ, μιας και δεν μπορούσε να περπατήσει άνετα και να φορέσει τα ρούχα του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πήγε στο νοσοκομείο, όπου του απαγορεύτηκε να συμμετέχει στο αποψινό αγώνισμα, καθώς χρειάζεται χρόνο ώστε να αναρρώσει. Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι ο παρουσιαστής δεν έσπασε κάποιο σημείο του σώματός του ούτε πειράχτηκαν οι βίδες που έχει στη μέση του.

«Με το που βγήκε έκανε ένα “κρακ” και έπεσε απευθείας με τη μέση του πάνω στο σκαλοπάτι. Είναι δυνατό το χτύπημα που έχει», ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: «Είμαι 6,5 μηνών έγκυος» – Αποκαλύπτει τις αλλαγές στο σώμα της

 Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Ρομαντική έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

 Asia Express: Κόντρα Fipster – Αϊβάζη με το «καλησπέρα»- «Στην τελική ποιος είσαι ρε φίλε»

Keywords
Τυχαία Θέματα