Ιωάννα Τούνη: «Είμαι 6,5 μηνών έγκυος» – Αποκαλύπτει τις αλλαγές στο σώμα της

Στην 28η εβδομάδα της κύησης μπήκε σήμερα η Ιωάννα Τούνη και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της ούσα πλέον 6,5 μηνών έγκυος.

Αρχικά, η επιχειρηματίας και influencer αποκάλυψε πως εξακολουθεί να κάνει εμετούς παρά το γεγονός ότι έχει μπει στο τρίτο τρίμηνο, με αποτέλεσμα να μην έχει τόση ενέργεια και να νιώθει κουρασμένη. Ωστόσο, η ίδια, ως σωστή επαγγελματίας, είναι πολύ συνεπής στη δουλειά της, προσπαθώντας να τα συνδυάσει όλα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221021232030_touni1.mp4

Παράλληλα,

η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους followers της την αλλαγή στην κοιλιά της, μιας και εμφανίστηκε αυτή η κάθετη γραμμή, που ονομάζεται linea nigra, και φεύγει αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221021232233_touni2.mp4

Ακόμα, η μέλλουσα μανούλα εξομολογήθηκε πως το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στη μέση, στα πλευρά και τα κόκαλά της, μιας και το γυναικείο σώμα ανοίγει, κάνοντας έτσι χώρο στο μωρό για να μεγαλώσει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221021232355_touni3.mp4

Παρ’ όλα αυτά, η Ιωάννα Τούνη δε χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Διαβάστε ακόμα:

 Asia Express: Κόντρα Fipster – Αϊβάζη με το «καλησπέρα»- «Στην τελική ποιος είσαι ρε φίλε»

 Μικαέλα Φωτειάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Ο γιος τους επέστρεψε στο σπίτι μετά το χειρουργείο

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βίωσα λεκτική κακοποίηση σε σχέση μου, βασανιζόμουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα