Antica Murrina, τα τέλεια και ιδιαίτερα κοσμήματα που θα τελειοποιήσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και tips για να τα φορέσετε!

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα αξεσουάρ και την τεράστια δύναμη που έχουν, αφού μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν μια εμφάνιση. Ειδικότερα τα κοσμήματα που επιλέγετε τα οποία θα πρέπει να είναι τέλεια και ιδιαίτερα και να μην μοιάζουν σε καμιά περίπτωση φτηνά, έστω και αν είναι από τα πιο οικονομικά της αγοράς.

Το στυλ άλλωστε είναι πρωτίστως κάτι έμφυτο και απόρροια της προσωπικότητας. Δεν αγοράζεται με πολλά λεφτά, ούτε αντιγράφεται

πιστά από τα editorial μόδας. Γι’ αυτό και σήμερα σας έχουμε ένα από τα ωραιότερα θέματα που θα αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Ναι, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα κοσμήματα Antica Murrina που χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτά που χρειάζεστε, θέλετε και επιθυμείτε για να σας σας συντροφεύσουν τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί.

Τι είναι όμως αυτό που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα της αγοράς; Μα φυσικά το γυαλί Murano από τα οποία είναι κατασκευασμένα που τα κάνει μοναδικά, ιδιαίτερα και κλασικά, γι’ αυτό και μπορούν να φοριούνται πάντα, ανεξάρτητα από τη μόδα και τις τάσεις και να συνδυάζονται με όλα τα ρούχα σας, από τα μικρά μαύρα φορέματα και τα floral, μέχρι τις μαρινιέρες και τα αυστηρά κοστούμια.

Εμείς διαλέξαμε φανταστικές χειροποίητες δημιουργίες από την καινούργια συλλογή της Antica Murrina, με τον τίτλο FLORINDA που είναι γεμάτη από… Σταγόνες γυαλιού, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, στολισμένες με ένα ιδιαίτερο κομψοτέχνημα από ατσάλι που ταιριάζουν απίστευτα με τα καλοκαιρινά σας looks.

Σκουλαρίκια FLORINDA DANGLING P σε μια υπέροχη απόχρωση του μοβ, ταιριάζει τέλεια με ατημέλητα πιασίματα στα μαλλιά σας

Σκουλαρίκια FLORINDA DANGLING P σε τιρκουάζ, ταιριάζει τέλεια με ατημέλητα πιασίματα στα μαλλιά σας

Κολιέ FLORINDA CHOCKER G σε υπέροχο χρωματικό συνδυασμό που θα αναδείξει το ντεκολτέ σου

Κολίε FLORINDA CHOCKER G σε υπέροχο χρωματικό συνδυασμό που θα αναδείξει το ντεκολτέ σου

Βραχιόλι FLORINDA TOP T που ταιριάζει τέλεια στο μαυρισμένο σας δέρμα

Βραχιόλι FLORINDA TOP T που ταιριάζει τέλεια στο μαυρισμένο σας δέρμα

Tips για να τα φορέσετε τέλεια

-Το καλοκαίρι μας ανεβάζει τη διάθεση και μας γεμίζει χαρά. Τραβήξτε ένα μεγάλο Χ στις συγκρατημένες επιλογές κοσμημάτων -ναι, το χειμώνα π.χ. θα λέγατε ναι μόνο σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ή ένα μόνο βραχιόλι- και φορέστε τα ακόμα και όλα τα Antica Murrina μαζί. Το Mix and Match είναι η απόλυτη τάση.

-Παρόλο που τα κοσμήματα Antica Murrina που σας δείχνουμε σήμερα είναι χρωματιστά -εκτός από τα σκουλαρίκια- μπορείτε να τα συνδυάσετε με ρούχα γεμάτα prints, όπως έθνικ ή φλοράλ και να μην φοβηθείτε στιγμή για το αποτέλεσμα.

-Είστε όλη μέρα στην παραλία και δεν έχετε σκοπό να φύγετε, αλλά να παραμείνετε και στο party που θα ακολουθήσει και θέλετε έναν τρόπο να κλέψετε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή σας; Βάλτε ένα κολιέ -τσόκερ στο λαιμό Antica Murrina.

-Έχετε να πάτε σε γάμο; Διαλέξτε ένα summer dress σε ένα έντονο χρώμα, μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά και προσθέστε στο look σας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Antica Murrina.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο επίσημο site της Antica Murrina.

The post Antica Murrina, τα τέλεια και ιδιαίτερα κοσμήματα που θα τελειοποιήσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και tips για να τα φορέσετε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα