Aniston, Blanchett, Lopez: Αν και κοντεύουν τα 50, δείχνουν νεότερες -Το μυστικό ομορφιάς τους!

Το γνωρίζουμε ότι οι celebrities έχουν τον τρόπο τους όσο αφορά τα θέματα ομορφιάς και περιποίησης. Που σημαίνει ότι συμβουλεύονται τους καλύτερους δερματολόγους του Hollywood, μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο προϊόν θέλουν όσο κι αν κοστίζει και επίσης έχουν μια ομάδα με διατροφολόγους και γυμναστές που φροντίζουν ώστε να παραμένουν άψογες ακόμα κι αν πλησιάζουν τα 50.

Τρεις όμως από τις πιο μεγαλύτερες stars

έχουν ένα ή μάλλον δύο κοινά. Αναφέρομαι στην Jennifer Aniston, την Cate Blanchett και την Jennifer Lopez. Είναι και οι τρεις 49 ετών και έχουν το ίδιο μυστικό ομορφιάς. Και είναι φυσικά το αντηλιακό. Τόσο η Aniston όσο και οι Lopez και Blanchett δεν βγαίνουν ποτέ από τα υπέροχα σπίτια τους χωρίς να έχουν απλώσει στην επιδερμίδα τυς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Χειμώνα- Καλοκαίρι. Όσο κουρασμένες. Κάνουν δηλαδή αυτό που εδώ και χρόνια τονίζουν οι δερματολόγοι κι εμείς μαζί. Ένας από τους παράγοντες πρόωρης γήρανσης του δέρματος είναι οι ηλιακές ακτίνες οι οποίες εκτός από λεπτές γραμμές και ρυτίδες δημιουργούν επίσης πανάδες και κηλίδες.

Η Jennifer Aniston όπως η ίδια δηλώνει άργησε να καταλάβει πόσο σημαντική είναι καθημερινή χρήση αντηλιακού. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το βασικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνας περιποίησης. Επίσης αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο ειδικά τις μσημεριανές ώρες.

Η Cate Blanchett αντίθετα φορά αντηλιακό από πολύ νέα αφού η λευκή επιδερμίδα της είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Είναι μια συνήθεια που απέκτησε επειδή η έκθεση στον ήλιο την ταλαιπωρούσε αφού δημιουργούσε κοκκινίλες.

Η Jennifer Lopez ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα και το σώμα της. Άλλωστε το είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της: “με πρόσεξα” και φυσικά φαίνονται τα αποτελέσματα. Εδώ και πολλά χρόνια φορά αντηλιακό και μάλιστα η ίδια τονίζει ότι έχει μια μορφή εμμονής με το συγκεκριμένο προϊόν περιποίησης ενώ αποφεύγει τον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού γνωρίζει πολύ πόσο βλάπτει την επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner σας δείχνει πως θα πετύχετε το make up look των Χριστουγέννων!

Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα του weekend!

Keywords
Τυχαία Θέματα