Δείτε τις nude αποχρώσεις κραγιόν που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας

Ναι ξέρω. Θα μου πείτε ότι τα μεγαλύτερα φετινά trends θέλουν τα χείλη vampy, έντονα, γκρι και μπλε. Και θα συμφωνήσω. Παρ’ όλα αυτά όμως είμαστε και όλες εμείς που αγαπάμε τα πιο διακριτικά nude. Τα οποία μαζί με το κόκκινο χρώμα είναι πάντα επίκαιρα και chic.

Τα nude μπορεί να μας φαίνονται τόσο απαλά, σχεδόν διάφανα και διακριτικά αλλά είναι χρώματα και πρέπει και σ’ αυτή την κατηγορία να γνωρίζουμε ποιος είναι ο τόνος που μας ταιριάζει. Αλλά και τον σωστό τρόπο

εφαρμογής. Φυσικά και είναι πιο εύκολο να απλώσουμε ένα nude κραγιόν αφού ακόμα κι αν ξεφύγει λίγο από το περίγραμμα των χειλιών η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Το σβήνουμε χωρίς να αφήσει σημάδια κι επίσης ακόμα κι αν δεν είναι επαγγελματική η εφαρμογή λίγοι θα το προσέξουν. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι απλά το φοράμε και βγαίνουμε.

Ας επανέλθω όμως στις αποχρώσεις. Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν τα nude κραγιόν με απαλούς μπλε και κόκκινους υποτόνους ενώ δεν ταιριάζουν καθόλου όσα έχουν πορτοκαλί στη σύνθεση τους αφού δεν κολακεύει τον συγκεκριμένο τόνο.

Max Factor Lipfinity Velvet Matte, Cool Coral

Τις σταρένιες επιδερμίδες κολακεύουν τα nude κραγιόν σε ροδακινί και μπεζ χρυσές αποχρώσεις ενώ τις σκουρόχρωμες οι καφέ, καραμελέ και μπρονζέ.

Dolce & Gabbana Beauty Dolcissimo, Caramel

Οτιδήποτε πολύ ανοιχτό και εντελώς άχρωμο δεν ταιριάζει σε κανέναν τύπο επιδερμίδας και καλό είναι να το αποφεύγεται αφού το μόνο που θα προσφέρει είναι μια θαμπή και αδιάφορη όψη. Όπως επίσης και οι σκληρές ματ υφές.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κάνετε περίγραμμα στα χείλη με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν και αν θέλετε λίγο ακόμα ένταση να απλώσετε μικρή ποσότητα διάφανου (ή ένα τόνο πιο ανοιχτή) λιπ γκλος στο κέντρο ακριβώς των χειλιών.

Πρέπει απαραίτητα να τονίσετε τα μάτια με σκιά σε γήινους τόνους και μάσκαρα αλλά και τα ζυγωματικά με blush 2 τουλάχιστον τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner σας δείχνει πως θα πετύχετε το make up look των Χριστουγέννων!

Δείτε τα δύο μυστικά που κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει πιο λεπτό

Keywords
Τυχαία Θέματα