Amandla Stenberg: Το τελευταίο της beauty look είναι συγκλονιστικό!

Η Amandla Stenberg αγαπάει πολύ τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Τολμά να υιοθετεί τις ιδιαίτερες τάσεις και να τις φέρνει στα μέτρα της. Κάθε φορά που πατά το κόκκινο χαλί ο φωτογραφικός φακός εστιάζει σε λεπτομέρειες όπως είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της αφού φροντίζει να εντυπωσιάζει με απίθανα looks.

Το τελευταίο της όμως δεν έχει προηγούμενο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Amanda την Τετάρτη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της με τις εμβληματικές ξανθές box

braids τις οποίες συνδύασε με έντονο μαύρο eye makeup look και βαμμένα, ξανθά φρύδια! Οι ψεύτικες, τεράστιες βλεφαρίδες ολοκλήρωσαν το δραματικό ύφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη amandla (@amandlastenberg) στις 15 Ιούλ, 2020 στις 7:50 μμ PDT

Η ηθοποιός υιοθέτησε το συγκεκριμένο beauty look για τις ανάγκες του εξώφυλλου σε ειδική έκδοση του περιοδικού Mission. Τις πλεξούδες δημιούργησε ο celebrity hairstylist Vernon Francois ο οποίος έχει στο πελατολόγιο του stars όπως οι Lupita Nyong’o και Salem Mitchell ενώ το make up επιμελήθηκε η Kali Kennedy.

Ναι, είναι εξεζητημένο και λιγάκι υπερβολικό για το Καλοκαίρι. Εμείς όμως σας προτείνουμε να το έχετε στα υπόψιν για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Minimal nail art: Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τα σχέδια και τις υπερβολές!

Το μυστικό για αναλλοίωτο μακιγιάζ στα μάτια ακόμα και το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα