Alumni Awards 2018: Ο Σπύρος Σούλης είναι για 2η χρονιά πρεσβευτής των βραβείων αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης

Τα Alumni Awards 2018 έρχονται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας προκειμένου να τιμήσουν και να βραβεύσουν τους αποφοίτους της βρετανικής εκπαίδευσης που είναι πρωτοπόροι στους τομείς τους. Ο Σπύρος Σούλης ήταν Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα για το 2017 και θα είναι Πρεσβευτής και για τα Βραβεία του 2018.

Ο σημαντικός αυτός θεσμός τιμάει κάθε χρόνο όσους κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τις σπουδές

τους σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τόσο οι φιναλίστ όσο και οι νικητές των βραβείων είναι άτομα που συμβάλουν θετικά σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς της χώρας τους αξιοποιώντας στο έπακρο το πτυχίο τους από Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα Βραβεία δίνουν την ευκαιρία στους υποψηφίους και στους νικητές να ενισχύσουν τα διεθνή επαγγελματικά προφίλ τους και να προωθήσουν την καριέρα τους.

Η χώρα μας είναι μια από τις 13 χώρες που φιλοξενούν τα Alumni Awards 2018, τα οποία διοργανώνονται από το British Council, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε εδώ. Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 (23.59 ώρα Αγγλίας).

Στα περσινά Alumni Awards το Professional Achievement Award κέρδισε η Δρ. Μαρία Ρουμπελάκη από το University of Oxford, το Entrepreneurial Award το κέρδισε ο κ.Γεώργος Σωτηρόπουλος από το Uiversity of Leeds, Leeds University Business School και το Social Impact Award ο Δρ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος από το King’s College London and Imperial College London and Newcastle University.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – the home issue

Keywords
Τυχαία Θέματα