Υποδεχθήκαμε το φθινόπωρο με το Autumn Box της Cherrybox και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε!

Με το που γύρισα στο γραφείο μετά τις διακοπές έπαθα κατάθλιψη (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Γιατί να το κρύψω; Ήθελα λίγο καλοκαίρι ακόμα και καθόλου δεν ανυπομονούσα για τον χειμώνα και κάπου εκεί, πάνω στην μουντάδα της διάθεσής αυτής χτύπησε το κουδούνι… όπως είχε χτυπήσει και το καλοκαίρι! Ναι, ήμουν από τις τυχερές που πρόλαβε το Autumn Box της Cherry Box το οποίο εξαντλήθηκε σε χρόνο μηδέν! Και κάπως έτσι απλά το φθινόπωρο δεν μου φαινόταν

και τόσο άσχημο τελικά! Τι εννοώ; Το Autumn Box ήταν γεμάτο με όλα τα προϊόντα που χρειάζομαι για να χαλαρώσω, να ανανεωθώ και γενικά να αντιμετωπίζω τις μέρες με χαμόγελο. Πάτα play λοιπόν στο παρακάτω τραγούδι και διάβασε τι περιείχε το κουτί που μου άλλαξε ην διάθεση…

Ένα τέλειο serum αναδόμησης
To serum αναδόμησης από την KYANA (50 ml / 16€) είναι εµπλουτισµένο µε αποστάγµατα κίτρου και πρωτεΐνη µεταξιού που διεισδύει στα λέπια της τρίχας θρέφοντάς την σε βάθος. Η τρίχα αναδομείται, ενώ τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια τους και το φυσικό τους όγκο. Τυχαίνει μάλιστα να έχω κάνει ντεκαπάζ σε όλο το κεφάλι μου και η ανάγκη που το είχα δεν περιγράφεται!

Την απόλυτη μαύρη μάσκα καθαρισμού
Η Black Peel Off Mask της Panthenol Extra (75 ml / 16,90€) είναι μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας που δεν ερεθίζει το πρόσωπο. Αφαιρεί ρύπους, νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα, ενώ καθαρίζει άμεσα και σε βάθος τους πόρους. Χαρίζει έντονη αίσθηση δροσιάς, αφήνοντας λεία και ματ την επιδερμίδα. Ναι, είναι αυτή που βλέπεις τόσο καιρό στα σόσιαλ!

Ένα απολαυστικό body butter
Το βούτυρο σώματος Messinian Spa (80 ml / 4,20€) για έντονη ενυδάτωση έχει το τέλειο μέγεθος και χωράει σε όλες μου τις τσάντες! Είναι πλούσιο σε βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο και ελαιόλαδο. Περιέχει επίσης μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές και αλόη. Απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει, αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα ακόμα και στους ταλαιπωρημένους μου αγκώνες!!

Μια κρέμα ΒΒ απλά απίστευτη!
Η BB Cream με ελαφριά κάλυψη της MOSSA (50 ml / 28 €), της εταιρίας που βασίζεται στη δύναμη των Σκανδιναβικών μούρων απλά με ξετρέλανε! Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, κάνει το δέρμα άμεσα πιο ματ, καλύπτει ελαφριά τις ατέλειες χάρη στις φυσικές ορυκτές χρωστικές ουσίες της, λειαίνει την υφή, ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Μάλιστα μου άρεσε τόσο πολύ που παρήγγειλα ακόμα περισσότερα προϊόντα της ίδιας funky εταιρίας τα οποία αυτή την εποχή έχουν έκπτωση στο e-shop του Cherrybox από 30% έως 45% (κλείνω το μάτι πονηρά)!

Ένα απίθανο κονσίλερ!
Ατέλειες, δυσχρωμίες, σημάδια, μαύροι κύκλοι μπορούν πραγματικά να εξαφανιστούν με το concealer/camouflage της Nicka K (6,95 €)! Για να καταλάβεις, κάνει το πρόσωπό σου να μοιάζεις σα να κοιμήθηκες ένα πλήρες 8ωρο ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις ξεκουραστεί μόλις για 2 ώρες! Πως το κάνει; Έχει αδιάβροχη και ενυδατική σύνθεση και παρέχει υψηλή κάλυψη, δημιουργώντας ένα “second skin” φινίρισμα. Μοιάζει δηλαδή σαν να μην φοράς τίποτα!

Το οβάλ πινέλο που έλειπε από το νεσεσέρ μου!
Το οβάλ πινέλο της STYLondon (10€), μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή foundation, concealer, bronzer ή ακόμη και ρουζ. Γιατί το περίμενα πως και πως; Γιατί τα οβάλ πινέλα έχουν τόσες πολλές τρίχες που δρουν σαν μία ομοιόμορφη επιφάνεια, οπότε το προϊόν παραμένει στην κορυφή του πινέλου αντί να προχωρήσει προς στη βάση του. Έτσι εξοικονομώ προϊόν που κατά τα άλλα θα πήγαινε χαμένο και η εφαρμογή γίνεται σε χρόνο μηδέν!

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ένα κουτί γεμάτο beauty θησαυρούς μπορεί να φτάσει και στην δική σου πόρτα με ένα κλικ στο www.cherrybox.gr/shop/boxes ! Μην ξεχάσεις όμως να περιηγηθείς στο eshop και να βρεις ακόμα πολλές προσφορές και προϊόντα τόσο ψαγμένα που… απλά θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Α! Και σχετικά με το Autumn Box… είναι sold out οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή ως τον Οκτώβριο! Τώρα να πω καλό φθινόπωρο; Ε με το Autumn Box το λέω!

Keywords
Τυχαία Θέματα