Νάνσυ Νικολαΐδου: «Λύγισε» on air η δημοσιογράφος -«Θες μια χείρα βοηθείας και δεν έρχεται από πουθενά»

Ο Λεωνίδας Κουρσούμης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως άστεγος όταν έχασε τη δουλειά του στον εκδοτικό οίκο που εργαζόταν.

«Όταν βρέθηκα άστεγος σκέφτηκα αντί να μαζεύω βιβλία από την ανακύκλωση ή τους δρόμους να φτιάξω ένα παλαιοβιβλιοπωλείο. Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλάω για νίκη όταν έχω ηττηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Κανείς άνθρωπος που βρέθηκε στον δρόμο δεν μπορεί να ξεχάσει αυτές τις στιγμές.

Όταν ήμουν άστεγος “έπαιζα θέατρο” και κανείς δεν ήξερε ότι είμαι άστεγος», είπε -ανάμεσα σε άλλα – ο ίδιος.

Τα όσα είπε ό Λεωνίδας Κουρσούμης έκαναν τη Νάνσυ Νικολαΐδου να συγκινηθεί και να «λυγίσει» στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής.

«Η αξιοπρέπεια και η δύναμη ψυχής αυτού του ανθρώπου είναι παράδειγμα. Αυτά που είπε είναι σκληρές αλήθειες. Όταν σου λέει “δεν σε βοηθάει κανείς στη δύσκολη στιγμή σου και καλύτερα να μη μιλήσω γιατί θα πικράνω κόσμο” νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη και σκληρή αλήθεια.

Είναι παράδειγμα ζωής για εμάς τους ίδιους, για τα παιδιά μας. Γι’ ακόμα μια φορά θα πω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πολύ εύκολα η ζωή σου μπορεί να ανατραπεί από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς να φαντάζεσαι το βαθμό. Και χωρίς να φαντάζεσαι το πόσο μόνος θα νιώσεις και εκεί που θες μια χείρα βοηθείας, να μην έρθει από πουθενά», είπε συγκινημένη η δημοσιογράφος

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: «Το έχω αφήσει στον Θεό, το αν θα γίνω μητέρα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήταν όμορφος αυτός που με λήστεψε, αλλά δεν υπήρξε φλερτ ανάμεσά μας»

Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: «Δυσκολευτήκαμε πολύ να φέρουμε στον κόσμο το παιδί μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα