Adele: Εξομολογείται για το διαζύγιό της και τον νέο σύντροφο στην ζωή της

Στην Oprah Winfrey παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Adele!

Η επιτυχημένη αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο διαζύγιό της, στον νέο της σύντροφο, αλλά και στην απώλεια του βάρους της.

«Εγώ, από πολύ μικρή ηλικία, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν κάνω παιδιά, θα έμενα για πάντα. Θα ήμασταν αυτή η ενωμένη οικογένεια. Και το προσπάθησα, αλήθεια, για πολύ καιρό. Ήμουν απογοητευμένη για τον γιο μου, όμως. Και για εμένα. Σκεφτόμουν πως θα ήμουν αυτή η μία που σταμάτησε να ακολουθεί αυτό το μοτίβο», είπε χαρακτηριστικά η Adele για τον χωρισμό της με τον Simon Konecki μετά από 8 χρόνια γάμου.

Για το πως κατάφερε να χάσει βάρος, η ίδια είπε ότι «η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα».

Τέλος, η Adele μίλησε και για τον νέο της σύντροφο, Rich Paul. «Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού», εξομολογήθηκε για τη νέα της σχέση.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μπάρκουλης: Ξεκαθαρίζει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδής

Ατύχημα για την Μάρα Μεϊμαρίδη -Τι συνέβη;

Η Kristin Davis «ορκίζεται» ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις! Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα