3 λόγοι που «μπλέκεις» συνέχεια με τους λάθος άντρες

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό άντρα που θα ταιριάξει τέλεια με την προσωπικότητά σου. Αλλά μήπως υπάρχουν κάποια «λάθη» που κάνεις και εσύ με αποτέλεσμα να μπλέκεις σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες; Δες παρακάτω τους 3 λόγους που σε ωθούν να δημιουργείς σχέσεις με άντρες που δεν θα έπρεπε ούτε καν να ασχολείσαι.

#1. Είσαι συναισθηματικά ανώριμη και φοβάσαι ότι θα πληγωθείς
Συνήθως δεν ελκύουμε αυτό που θέλουμε αλλά αυτό που είμαστε. Έτσι λοιπόν αν είσαι σε γενικές γραμμές συναισθηματικά ανώριμη, θα προσελκύσεις κοντά σου άτομα που είναι συναισθηματικά ανώριμα. Αν θέλεις

να δημιουργήσεις πιο υγιείς σχέσεις τότε δεν θα πρέπει να βρεις μόνο τι κάνεις λάθος στις επιλογές σου αλλά και τι συμβαίνει πραγματικά μέσα σου.

#2. Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν θεωρείς πως μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλό
Αν πραγματικά το πιστέψεις τότε μπορούν να σου συμβούν υπέροχα πράγματα. Με το να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση προσελκύεις κοντά σου άτομα που δεν είναι κατάλληλα για εσένα. Πίστεψε στον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη πως θα πετύχεις σύντομα jackpot στον έρωτα.

#3. Θέλεις να έχεις μια αποτυχημένη σχέση για να μπορείς να μιλάς συνέχεια με αυτήν 
Το να μετατρέψεις τη σχέση σου σε ένα project για το οποίο θα μπορείς να μιλάς όπου σταθείς και όπου βρεθείς είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις ώστε να μην ασχολείσαι με αυτά που πραγματικά σε απασχολούν στη δική σου ζωή και σε εσένα. Στρέφεις δηλαδή την προσοχή σου σε ένα άλλο άτομο ώστε να ασχολείσαι με εκείνον και όχι με εσένα.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα