Φαίη: «Τα παιδιά μου με κάνουν ό,τι θέλουν» – Απαντά για την αλλαγή ώρας του Πρωινού μας

Η Φαίη έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα τον περασμένο Σεπτέμβρη, αφού μετακόμισε σε καινούργια τηλεοπτική στέγη και έτσι, καθημερινά υποδέχεται τους τηλεθεατές μέσα από το «Πρωινό μας».

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, η παρουσιάστρια μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο βραδινό project αλλά και τα παιδιά της.

«Ευχαριστώ για τα λόγια που έλαβα αναφορικά με την συνέντευξη που έκανα στον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι αυτή η επικαιρότητα που την ακολουθήσαμε και εμείς, δεν ήταν αυτή η πρόθεση, δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός εξαρχής αλλά κάποιες φορές ασχοληθήκαμε», είπε αρχικά η Φαίη.

Όταν ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν αλλά και τα σχέδια για την επόμενη, η ίδια δήλωσε: «Eίναι θετικό το πρόσημο της σεζόν. Και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πάνε για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Γενικά υπάρχει η φημολογία, ότι θέλουν να με αλλάξουν, τα διαβάζω και εγώ αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια τέτοια συζήτηση. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή, μετά την εμπειρία της από το «The Voice», η Φαίη ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα. Ήμουν στην αρχή πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 live, 4 επεισόδια, μπορούσα να ανταποκριθώ και στα 2 παράλληλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στην βραδινή ζώνη.

Παράλληλα είναι δύσκολο, δεν μιλάω για τώρα προφανώς, εκτός και αν είναι κάτι περιστασιακό, ένα εορταστικό, κάτι που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου».

Ακόμα, η Φαίη ρωτήθηκε και για τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη, τα οποία – όπως αποκάλυψε – την κάνουν ό,τι θέλουν: «Μεγάλωσαν τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μικρά. Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, με κάνουν ό, τι θέλουν τα παιδιά μου. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο βάζω όρια».

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί τον έβαλαν να τα πει αυτά στον αέρα»

 Νίκος Κουρκούλης: Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική

 Πένυ Αγοραστού: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα