AYTA τα 5 ζώδια ταιριάζουν ιδανικά με έναν Κριό

Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με έναν Κριό; Παρακάτω θα δεις τα 5 ζώδια που ταιριάζουν ιδανικά με τον Κριό και που μπορούν να δημιουργήσουν μαζί του υγιείς σχέσεις.

#1. Λέων
Ο Λέων και ο Κριός ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια

ιδιαίτερη συναισθηματική επαφή και μπορούν άνετα να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση με διάρκεια. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς και η σχέση τους θα είναι τόσο φλογερή που πολλοί θα τη ζηλεύουν.

#2. Σκορπιός
Το ζώδιο του Σκορπιού αλλά και το ζώδιο του Κριού κυβερνούνται από τον Άρη και αυτό τους βοηθάει να αποκτούν πολλά κοινά χαρακτηριστικά παρόλο που φαινομενικά δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα. Ο Σκορπιός θέλει να νιώθει εμπιστοσύνη για τον σύντροφό του και αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να του προσφέρει ο Κριός τότε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να νιώθει καλά σε μια σχέση.

#3. Υδροχόος
Τόσο ο Υδροχόος όσο και ο Κριός και οι δύο αναζητούν την περιπέτεια σε μια σχέση και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι και τα δύο αυτά ζώδια είναι αρκετά περιπετειώδη. Έτσι καταφέρνουν να ταιριάξουν τέλεια, να έχουν ισορροπία στη σχέση τους και να δημιουργούν μακροχρόνιες και υγιείς σχέσεις.

#4. Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ένα πολύ επικοινωνιακό ζώδιο και γι’αυτό ταιριάζει απόλυτα και με τους Κριούς που επίσης είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί. Καθώς η επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο σε μια υγιή σχέση, αυτά τα δύο ζώδια δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στο να μοιράζονται όλα όσα τους απασχολούν.

#5. Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δεν επαναπαύεται εύκολα και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και με τον Κριό και γι’αυτό τον λόγο οι δυο τους θα νιώσουν σαν να βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό που πάντα έψαχναν

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 2/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Οι εξελίξεις στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων…για τον μήνα Δεκέμβριο!

Οι εξελίξεις στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων…για τον μήνα Δεκέμβριο! (Μέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα