Η January Jones περιποιείται το δέρμα της με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Οι celebrities αποκαλύπτουν πολύ συχνά τις beauty συνήθειες τους, την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά και τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Κάποιες μάλιστα έχουν μυστικά tricks ώστε να χαρίζουν λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση τόσο στο δέρμα του προσώπου όσο και του σώματος. Όπως για παράδειγμα κέτσαπ ή coc cola στα μαλλιά (!).

Ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας, μιας και είχαν αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεση τους, μακριά από τα studio, τα γυρίσματα, τις φωτογραφήσεις

και τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, ασχολήθηκαν με το δέρμα τους.

Οι ίδιες μάλιστα φρόντιζαν να ανεβάσουν όλες τις λεπτομέρειες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Τελευταία στη σειρά είναι η January Jones η οποία μοιράστηκε  με τους followers το περίεργο μυστικό της για απαλό δέρμα. Η Jones ανέβασε ένα video   που τη δείχνει να βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα της κάνοντας “beer bath”.

Τι ακριβώς είναι αυτό; Γεμίζει την μπανιέρα της με νερό, αφρόλουτρο και μπύρα! Είναι το προϊόν που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στο σώμα της, την χαλαρώνει και την ξεκουράζει.

Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Chunky highlights: Είναι το μεγαλύτερο hair color trend κι εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα!

Οι New Wave beauty experts αποκαλύπτουν τις τάσεις της επόμενης χρονιάς και είναι ό,τι πιο εξεζητημένο έχετε δει μέχρι τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα