AYTA είναι τα 3 ζώδια που αυτές τις μέρες απολαμβάνουν…τη μοναξιά

Αυτή την περίοδο που πλησιάζουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων οι περισσότεροι θέλουμε να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που αυτή την περίοδο απολαμβάνουν λίγο παραπάνω τη μοναξιά τους και τους αρέσει να απομονώνονται, έστω και για λίγες μόνο ώρες.

#1. Toξότης
Σε γενικές γραμμές είσαι ένα ζώδιο που σου αρέσει η μοναξιά γιατί σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Αυτές τις μέρες που η Σελήνη είναι στους Ιχθείς νιώθεις ακόμα πιο έντονα αυτή

την ανάγκη να απομονωθείς και να περάσεις χρόνο με εσένα για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου που προσπαθούν να σε κάνουν πιο κοινωνικό/ η. Εσύ είσαι ο αφέντης του εαυτού σου και εσύ αποφασίζεις ποιο είναι το καλό σου.

#2. Υδροχόος
Τελευταία νιώθεις πάρα πολύ έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και όσο αυτό δε γίνεται τόσο περισσότερο εκνευρίζεσαι. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβεις είναι πολλές και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση αλλά σε κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα πρέπει να βρεις χρόνο για εσένα ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να νιώσεις καλύτερα.

#3. Ιχθύς
Είσαι ένα ζώδιο που σε γενικές γραμμές θέλει να περιτριγυρίζεται από δικούς του αγαπημένους ανθρώπους. Όμως έρχεται και αυτή η στιγμή που οι δικοί σε βγάζουν εκτός εαυτού και τότε θέλεις να απομονωθείς έστω και για λίγες ώρες. Σε αυτή τη φάση είσαι αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν οι γύρω σου να το καταλάβουν και να σε αφήσουν ήσυχο/ ήσυχη. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτιμήσεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα