7 outfits της Hailey Bieber: Τι φοράει το γνωστό μοντέλο στην καθημερινότητά του;

Η Hailey Bieber πάντα μας εμπνέει με το στιλ της γιατί πάντα προσέχει τι θα φορέσει και κάνει υπέροχους συνδυασμούς. Παρακάτω θα δεις τη Hailey σε πιο απλές καθημερινές στιγμές που μπορεί να μην είναι τόσο glamorous αλλά έχουν στιλιστικές λεπτομέρειες που μας κερδίζουν.

Μπορεί εμείς να μην φορούσαμε τα συγκεκριμένα σανδάλια με αυτές τις κάλτσες αλλά το υπόλοιπο look είναι άψογο. Η Hailey συνδυάζει το κολάν της με ένα υπέροχο δερμάτινο bomber jacket και γυαλιά ηλίου.

Το να φοράς ένα σορτς ή μια φούστα που να είναι πιο κοντά από το oversized blazer σου είναι τάση που αγαπάμε πολύ. Ολοκλήρωσε το look με bucket hat και είσαι έτοιμη.

Ένα καρό tailored παντελόνι είναι επίσης μια επιλογή που αξίζει να κάνεις φέτος τον χειμώνα. Η Hailey ταιριάζει το παντελόνι της με κοντομάνικο ζακετάκι και sneakers.

To oversized κοστούμι της Hailey Bieber είναι απλά…υπέροχο. Διάλεξε ένα σχέδιο που σου αρέσει και πρόσθεσέ το στην γκαρνταρόμπα σου για να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις στο γραφείο ή σε μια έξοδο.

Για τις πιο casual χαλαρές μέρες που δεν θέλεις να ασχοληθείς πολύ με το ντύσιμό σου φόρεσε ένα biker shorts με ένα πουλοβεράκι καιsneakers και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και έναν κότσο που θα δημιουργήσεις με ένα hair claw.

Oι statement ζακέτες είναι huge τάση και αυτή τη σεζόν και η αλήθεια είναι πως τις θέλουμε όσο το δυνατόν πιο χρωματιστές για να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να ανανεώνουν την εικόνα μας.

Τέλος, πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου oversized tops που θα φορέσεις με τα κολάν ή τα biker shorts και ολοκλήρωσε το outfit με λευκά καλτσάκια και sneakers.

© MEGA/ GC Images/ Bellocqimages/Bauer-Griffin/ Ilya S. Savenok/ John Sciulli/ Bellocqimages / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τη νέα τάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα