7 φανταστικά beauty tricks που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Είναι σίγουρο πως ακολουθείτε αρκετές beauty bloggers στο Instagram. Οπότε γνωρίζετε πως κατά καιρούς αποκαλύπτουν τα πιο έξυπνα tricks , τα οποία είναι ευρηματικά και απίθανα.

Τις σώζουν κάθε φορά που θέλουν να δημιουργήσουν τα πιο εξεζητημένα make up looks ενώ χρησιμοποιούν τα προϊόντα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashlee | Beauty Blogger (@intheglamroom) στις 8 Ιούλ, 2020 στις 12:18 μμ PDT

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα, εσείς απλά θα τα ακολουθήσετε. Κρατήστε σημειώσεις.

Φτιάξτε μόνες σας κραγιόν με βαζελίνη: Θα χρειαστείτε μια σκιά σε μορφή σκόνης και ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης. Βάλτε σε ένα μικρό δοχείο ή σε ένα μεγάλο κουτάλι τη σκιά, προσθέστε τη βαζελίνη, ανακατέψτε καλά και το κραγιόν σας είναι έτοιμο. Απλώστε το με ένα πινέλο.

Λιώστε τη μύτη του μολυβιού ματιών και χειλιών: Χρησιμοποιείστε έναν αναπτήρα. Ζεστάνετε για λίγα δευτερόλεπτα τη μύτη των μολυβιών και μετατρέψτε τα σε khol και κραγιόν αντίστοιχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty~LIfestyle blogger (@07_vredinka) στις 2 Αύγ, 2020 στις 3:24 πμ PDT

Χρησιμοποιείστε λευκό μολύβι ματιών για να δώσετε ένταση στο βλέμμα: Αν θέλετε να χαρίσετε έξτρα ένταση στη σκιά σας, απλώστε σε όλο το πάνω βλέφαρο λευκό μολύβι και στη συνέχεια εφαρμόστε τη σκιά με ένα πινέλο.

Χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι κατά την εφαρμογή της μάσκαρα: Καλύψτε το πάνω βλέφαρο με το κουτάλι και απλώστε τη μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις μουτζούρες.

Ζεστάνετε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες με το σεσουάρ: Όταν αυξάνετε η θερμοκρασία στο ψαλιδάκι οι βλεφαρίδες γυρίσουν περισσότερο και ευκολότερα ενώ παραμένουν στη θέση τους για αρκετές ώρες.

Απλώστε πούδρα στις βλεφαρίδες:  Μια διάφανη πούδρα είναι ιδανική αφού λειτουργεί ως primer. Πριν από κάθε στρώση μάσκαρα εφαρμόστε με ένα πινελάκι μικρή ποσότητα πούδρας.

Σετάρετε το χρώμα στα χείλη με ένα χαρτομάντιλο και πούδρα: Αφού απλώσετε το κραγιόν σας βάλτε πάνω στα χείλη σας το χαρτομάντιλο και στη συνέχεια πάνω από αυτό εφαρμόστε πούδρα με ένα πινέλο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτό το μανικιούρ της Chiara Ferragni πρέπει να το αντιγράψετε ακόμη κι αν δεν βγείτε καθόλου αυτή την εβδομάδα!

Selena Gomez: Μας δείχνει το καθημερινό μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της δικής της σειράς -βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα