7 designer τσάντες που μας έχουν πάρει το μυαλό αυτή τη σεζόν

Aν θέλετε να  αγοράσετε μια νέα τσάντα αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τις πιο αξιόλογες τάσεις για το καλοκαίρι του 2023. Για αρχή, μια safe επιλογή είναι πάντα μια oversized τσάντα σε κλασικό σχήμα – σκεφτείτε χιαστί τσαντάκια ή bucket bags. Αυτές οι τσάντες είναι στη λίστα με τις hot τάσεις της σεζόν είτε είναι υφαντές, είτε σε καπιτονέ ύφασμα, δερμάτινες

ή από ανακυκλωμένα υλικά.

Οι τσάντες που φαίνονται σαν να έχουν ήδη ζήσει μια ζωή είναι ένα trend που είδαμε και λατρέψαμε σε πολλά shows γνωστών οίκων μόδας. Ωστόσο υπάρχουν και πιο φρέσκα σχέδια στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

Ας δούμε λοιπόν τις 10 designer τσάντες που ήρθαν για να μείνουν και θα τις κρατήσεις πολύ όλο το καλοκαίρι του 2023 αλλά και το φθινόπωρο που ακολουθεί. 

Η μπεζ Saint Laurent τσάντα του αγαπημένου οίκου μας έχει πάρει ήδη το μυαλό και μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Αγορά εδώ!

Η αλήθεια είναι πως αγαπάμε ιδιαίτερα τα καπιτονέ σχέδια και αυτή η μαύρη Burberry τσάντα είναι ένα όνειρο.

Αγορά εδώ!

Οι slouchy designer τσάντες είναι επίσης στη λίστα με τις top τάσεις της σεζόν και θα σε βολέψουν πολύ στην καθημερινότητά σου. Η συγκεκριμένη Bottega Veneta πάντως, είναι μια από τις δικές μας αγαπημένες για φέτος το καλοκαίρι.

Αγορά εδώ!

Oι πλεκτές τσάντες είναι άκρως καλοκαιρινές και τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία φέτος. Αυτή η Prada θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο κομμάτι των διακοπών σου.

Αγορά εδώ!

Καλοκαίρι χωρίς ψάθινη τσάντα δε γίνεται και ο οίκος Ferragamo έχει φροντίσει δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο για εμάς.

Αγορά εδώ!

Αυτό το καλοκαίρι έχουμε αδυναμία και στις bucket bags και ειδικά σε αυτές που είναι σε τόσο ωραία χρώματα όπως στον οίκο Chloe.

Aγορά εδώ!

Οι baguette shaped designer τσάντες είναι στη λίστα με τις top τάσεις και εμείς έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα αυτή την Valentino.

Αγορά εδώ!

© Edward Berthelot /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

To συγκλονιστικό φόρεμα της Margot Robbie στην Πρεμιέρα της ταινίας Barbie είναι από τα 60s

All Sheer: Οι διαφάνειες είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Το λευκό tank top που λατρεύουν όλες οι influencers- Shopping Guide με τα best of

Keywords
Τυχαία Θέματα