Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φωτογραφίζει τον 6,5 μηνών γιο του κάτω από το ηλιοβασίλεμα!

Ήταν 9 Ιουανουρίου αυτού του έτους όταν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους! Ο γιος τους άλλαξε τη ζωή τους ριζικά, αφού πλέον οι δυο γονείς ζουν και αναπνέουν για εκείνον. Η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον νουνίτο που σήμερα είναι 6,5 μηνών.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνεις οικογένεια, ολοκληρώνεσαι, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ολοκληρώνει την προσωπική σου ζωή και γενικότερα

τη ζωή σου. Κάνεις ένα παιδί και το βάζεις στους ρυθμούς της ζωής σου. Αλλάζει η ζωή σου, αλλά πρέπει όλα αυτά να συμβαδίζουν και να υπάρχει ένας ρυθμός», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του μικρού του πρίγκιπα.

Όσο για το όνομα που τελικά θα πάρει ο μικρός, η Ιωάννα Τούνη είχε αναφέρει: «Με ρωτάτε πάρα πολλοί πώς λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο».

Αυτό το διάστημα, το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του με τον νουνίτο, γεγονός που γνωρίζουμε από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους με τον μικρούλη τους.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης 20/7, μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο αλλά και μερικές φωτογραφίες του νουνίτο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στα σχετικά στιγμιότυπα ο γιος του φαίνεται να απολαμβάνει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα την ώρα που βρίσκονται στην παραλία.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα