6+1 χειμωνιάτικα βερνίκια νυχιών που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

Όλες σας χαζεύετε για ώρες nail looks στο Instagram, ειδικά πριν από το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ ή ενώ περιμένετε να έρθει η σειρά σας. Κάθε φορά σκέφτεστε να αντιγράψετε μία από τις τάσεις της σεζόν και να ζητήσετε κάποιο nail art που είδατε στην τελευταία εμφάνιση της αγαπημένης σας celebrity. Σας αρέσει πολύ το french manicure αλλά και τα μεταλλικά χρώματα. Όπως επίσης τα neon η τα μικρά, διακριτικά

κρύσταλλα.

Και όσο διαρκεί η περιποίηση των νυχιών σας το σκέφτεστε ξανά και ξανά. Μόλις όμως έρθει η στιγμή να αποφασίσετε. Η ώρα που η μανικιουρίστ σας ρωτάει ¨τι χρώμα θα κάνετε σήμερα” εσείς καταλήγετε για άλλη μια φορά στο ασφαλές μαύρο, nude ή σκούρο κόκκινο.

Τώρα όμως είμαστε λίγο πριν τις γιορτές και είναι χειμώνας. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει επιτέλους να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για εσάς όσο και για εκείνους που θα θαυμάσουν το νέο σας μανικιούρ.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών που είναι huge trends τη φετινή σεζόν. Ξεχωριστά μεν αλλά όχι υπερβολικά. Δείχνουν υπέροχα σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και ταιριάζουν στο μουντό καιρό.

Chanel Le Vernis, Fiction 

Essie Nail Lacquer, Off Tropic

Dior Vernis, Junon 494

OPI Nail Lacquer, The “It” Color

Yves Saint Laurent, La Laque Couture, Bleu Majorelle

Seventeen Studio Rapid Dey Lating Color, No 87

Tom Ford Nail Lacquer, Sand Dune 

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη κι αν κάνετε μόνες μανικιούρ στο σπίτι. Και γνωρίζουμε ότι είστε αρκετές εκείνες που τα καταφέρνετε τέλεια. Φυσικά θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν απλώνετε απλά το βερνίκι νυχιών. Θα χρειαστεί να περιποιηθείτε έστω και λίγο τα νύχια αλλά και τη γύρω περιοχή ώστε να αναδείξετε το χρώμα με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό σημαίνει πως θα απλώστε αρχικά τη διάφανη βάση ώστε να αποφύγετε τις στάμπες από τις χρωστικές ουσίες του βερνικιού, ειδικά αν επιλέξετε σκούρα απόχρωση και στη συνέχεια (μετά το βερνίκι) το αγαπημένο σας top coat που θα προστατεύσει το χρώμα και θα του χαρίσει μεγάλη διάρκεια. Τέλος απλώστε μικρή ποσότητα ελαίου γύρω από τα νύχια για έξτρα ενυδάτωση.

Διαβάστε ακόμη:

Αν κάνετε απολέπιση σήμερα προσέξτε τα σημεία που συνήθως παραμελείτε

Η Pantone ανακήρυξε το χρώμα του 2020 και πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα σας στο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα